Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

0 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΧ 3/7/13: Από απόψεις άλλο τίποτα... αλλά ποιος μπαίνει;

Απόψεις, ιδέες, αντιπαραθέσεις... Όλα τα είχε η χθεσινή γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Χαλκίδας. Όμως πέρα από αυτά, κανείς δεν ανέλαβε και δεν δήλωσε συμμετοχή, στο νέο Δ.Σ. Ακόμα και αυτοί που θέλανε, δίστασαν και περίμεναν να δουν τους άλλους. Έτσι η συνέλευση αναβλήθηκε ξανά για την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 19:30, στο εργατικό κέντρο. 
Στην αρχή της συνέλευσης τον λόγο πήρε ο Καρλατήρας, ο οποίος μίλησε για την τελευταία πρόταση που δέχθηκε, που όπως αποδείχθηκε, ήταν "πατάτα". Μίλησε για κάποιους επενδυτές, με εκπρόσωπο τον "δημοσιογράφο", Στέλιο Γκάρα, όπου ζήτησαν (όχι ευθέως οι ίδιοι, αλλά μέσω του εκπροσώπου τους) να βάλουν τα έξοδα των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού team και εκείνοι να παίρνουν τις εισπράξεις από τα εισιτήρια του ΑΟΧ. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόταση δεν είχε εγγυητικές και απορρίφθηκε. 
Όμως και χθες δεν υπήρχε πάλι καμιά σοβαρή πρόταση. Όλοι είπαν τις ιδέες τους, τις απόψεις τους και κάθε λίγο και λιγάκι, διαφωνούσαν μεταξύ τους. Η διαφορά φιλοσοφίας, δεν επέτρεψε σε μερικούς, να μπουν στη διοίκηση, όσο και να το ήθελαν. Από τη νέα διοίκηση, πιθανόν οι Καρλατήρας, Παπαθεοδώρου, Πίγκος, Επισκόπου και Καρυστινός, όπως δήλωσαν, θα παραμείνουν, ενώ ο κος Ταρνανάς επιμένει πως δεν θέλει να ασχοληθεί, παρά μόνο να βοηθήσει αν δει μια καλή προσπάθεια. Αρκετοί δήλωσαν πως θα βοηθήσουν, όπως τα αδέρφια Λινάρδου, ο παλαίμαχος του ΑΟΧ, Σταύρος Μαστραντωνάς, ο Βασίλης Αρμόνης, ο οποίος σκέφτεται να μπει υπό όρους, ενώ ο παλαίμαχος του ΑΟΧ και προπονητής ποδοσφαίρου, Αντώνης Αυλωνίτης, μίλησε για 3 επενδυτές που θα επενδύσουν στον ΑΟΧ, εφόσον ικανοποιηθούν με το νέο Δ.Σ. της ομάδας. 
Το παρόν στη συνέλευση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ζήτησε ενότητα και να βοηθήσουν την ομάδα. Ο ίδιος τόνισε πως πήγε με τον Ταρνανά στον Δήμαρχο της Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη, και τους εγγυήθηκε ότι θα βοηθήσει.  
Παρόντες ήταν αρκετοί φίλαθλοι και ελάχιστοι παλαίμαχοι του ΑΟΧ (Αυλωνίτης, Ταβλαρίδης, Μαστραντωνάς, Σταματίου), Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και παράγοντες ομάδων της Χαλκίδας, όπως ο Πανταζής Ρούσσος του Ολυμπιακού Χαλκίδος. 
Ευελπιστούμε στην επόμενη συνέλευση, να γίνουν σοβαρές προτάσεις, να συμβιβαστούν κάποιοι και να βοηθήσουν αφού θέλουν και να συνεχίσει η ιστορική ομάδα της πόλης, να μείνει ζωντανή και όχι να διαλυθεί. 

Περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Τρυφωνίδη, στο Eviakosmos
Διαβάστε ΕΔΩ 


Φωτορεπορτάζ από το κόσμο της συνέλευσης



Φωτορεπορτάζ από "Ματιές στα Σπόρ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: