Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

0 ΑΟΧ: 4 νέες μεταγραφές που θα είναι σήμερα στη "πρώτη"

4 παίχτες απέκτησε ο ΑΟ Χαλκίς για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Αυλωνίτη από τον Ευβοϊκό, Γιάννη Γκαράνη από τη Θήβα, ενώ από τη Προποντίδα, απέκτησε τους Αντώνη Κηρύκο και Δημήτρη Ντουμάνη, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση από την συμπολίτισσα ομάδα. 

Ο 23χρονος μέσος Αντώνης Κηρύκος, επιστρέφει στον ΑΟ Χαλκίς. Έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα, την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Ήρθε στην ομάδα χωρίς καμία οικονομική απαίτηση, από τη συμπολίτισσα Προποντίδα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ντουμάνης, είναι ένα πολύ καλό ταλέντο, ερχόμενος χωρίς καμία οικονομική απαίτηση από τη συμπολίτισσα Προποντίδα.

Ο 24χρονος αμυντικός Βαγγέλης Αυλωνίτης, ήρθε στον ΑΟΧ από τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, όπου αγωνίζεται από τα 18 του, όταν ήταν στο Γ' τοπικό και με την ομάδα αυτή έχει πανηγυρίσει όλες τις ανόδους, μέχρι τη Δ' Εθνική. Το πρωτάθλημα Α1 Ευβοίας, πανηγύρισε το 2012 και ήταν και αρχηγός του Ευβοϊκού.

Ο 24χρονος μέσος Γιάννης Γκαράνης, ήρθε στον ΑΟΧ από την Θήβα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Πλαταιές. Ήταν ένας σημαντικός παίχτης για την ομάδα της Βοιωτίας.

Μαζί με αυτούς τους 4 ποδοσφαιριστές, θα είναι ο Παναγιώτης Ταυταρίδης που επέστρεψε από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Θανάσης Κακαβάς που ανανέωσε με την ομάδα της Χαλκίδας. Επίσης θα παρευρεθούν κι άλλοι παίχτες που είτε ήρθαν από άλλες ομάδες, είτε ανανέωσαν με την ομάδα της Χαλκίδας. Η "πρώτη" προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: