Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

0 AOX: Μετακόμιση της συνέλευσης, στα γραφεία

Ήρθαν για την συνέλευση του ΑΟΧ
και η αίθουσα ήταν κατειλημμένη.
Όλοι αναρωτιούνται αν αυτό που έγινε χθες, ήταν για γέλια η για κλάματα. Όλοι όσοι πήγαν να δώσουν το παρόν στην χθεσινή συνέλευση του ΑΟΧ, που θα γινόταν στις 19:30, στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι την ίδια ώρα, γινόταν μία ομιλία της Ο.Γ.Ε. Ο κόσμος που παρευρέθηκε άρχιζε να ρωτάει και να τηλεφωνεί για το τι θα γίνει με την συνέλευση. Ο Τάσος Καρυστινός, ο Δημήτρης Επισκόπου, ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου, μέλοι του Δ.Σ. του ΑΟΧ, πέραν έξω από το Εργατικό Κέντρο και διαπίστωσαν πως δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συνέλευση.
Μέχρι λοιπόν να δουν τι θα γίνει με την συνέλευση, άλλοι μιλούσαν για αναβολή και άλλοι για το ότι η ομάδα οδεύει στο πρωτοδικείο. Όμως η πρώην διοίκηση, είχε άλλη άποψη. Έδρασε μυστικά και έφυγε για τα γραφεία του ΑΟΧ, για να συγκροτήσει διοίκηση μαζί με κάποιους "επιλεγμένους" ενδιαφερόμενους, αφήνοντας αρχικά έξω κάποιους άλλους που ήθελαν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. Η δήλωση όμως μέλους της διοίκησης λέγοντας πως έφυγαν στα γραφεία για να αποφύγουν τους φιλάθλους που δεν ήθελαν να είναι εκεί, εξαγρίωσε αρκετούς φιλάθλους. Η διοίκηση έκανε άλλον ένα βήμα απομάκρυνσης από τους φιλάθλους, που δεν ευχαριστήθηκαν τα "χαρμόσυνα" νέα, της συγκρότησης νέας διοίκησης.
Χθεσινή φωτογραφία, έξω από τα
γραφεία του ΑΟΧ, την ώρα που
γίνεται η συζήτηση της
νέας διοίκησης. 
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα οδεύουν καλώς και όλη η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα για το μέλλον του ΑΟΧ, είχε καλό τέλος. Βρέθηκε λύση και όλα δείχνουν ότι βρέθηκαν χρήματα για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μέχρι χθες αργά το βράδυ οι άνθρωποι που βρέθηκαν στα γραφεία του ΑΟΧ, συζητούσαν και βρέθηκαν υποψήφιοι για την νέα διοίκηση. Τις επόμενες ημέρες (ίσως την Παρασκευή), θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Από τα πρόσωπα που διακρίναμε, καθώς βρεθήκαμε έξω από τα γραφεία του ΑΟΧ (φωτογραφία δίπλα), που βρίσκονται στην παραλία Χαλκίδας, πάνω απ' το πρώην Καφέ Άμπωτις, είναι ο Τάσος Καρυστινός, ο Σταύρος Μαστραντωνάς, ο Αντώνης Αυλωνίτης, ο Άρης Γρύλος, ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου, ο Δημήτρης Επισκόπου και οι Αφοί Λινάρδου. Ήταν αρκετοί στο τραπέζι συζητήσεων αλλά δεν τους διακρίναμε. Από σήμερα θα έχουμε περισσότερα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: