Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

0 ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ

Την απόρριψη γνώρισαν στη Χαλκίδα, οι επενδυτές οι οποίοι ήθελαν να ασχοληθούν με τον ΑΟ Χαλκίς. Κι ενώ την προηγούμενη Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση, είχαν δώσει το παρόν και ο Βασίλης Καθαροσπόρης τους έκλεισε ραντεβού για την επόμενη μέρα, όπου και τους απέρριψε. Οι ίδιοι οι επενδυτές ξέσπασαν σε αθλητικό site της Εύβοιας, μιλώντας για λασπολόγους και ρουφιάνους. Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις 2 επενδυτών, του Σίμου Χαραλαμπίδη και του Λευτέρη Σαρελάκου και ας αφήσουμε τα περιθώρια κριτικής στους φιλάθλους.

  • Συνέντευξη Σίμου Χαραλαμπίδη

Κύριε Χαραλαμπίδη ξεκάθαρα τι ήταν αυτό που έμαθαν οι άνθρωποι του ΑΟ Χαλκίς και ακυρώθηκε το ραντεβού;
Πραγματικά μένω έκπληκτος από την αναβολή της συνάντησης μας στο Πεντελικόν γιατί τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου αλλά και ο Λευτέρης Σαρελάκος μέσω του οποίου έγινε η επαφή ήμασταν κυριολεκτικά στον δρόμο όταν ενημερωθήκαμε από τον Κο Καθαροσπόρη για την αναβολή.

Η πιάτσα η ποδοσφαιρική έχει βουίξει ότι είχατε πάει και σε άλλες πόλεις όπως Λαμία, Κόρινθος, Καβάλα, Καστοριά, Εθνικό, μπορείτε να μας πείτε τι ισχύει σχετικά;
Κύριε Βέττα εμείς κάναμε δύο ραντεβού στην Αθήνα με ανθρώπους της Λαμίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο αυτής δεν τα βρήκαμε και έληξε εκεί το θέμα δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες τι χάλασε την συμφωνία με την Λαμία δεν είναι της παρούσης. Όσο αφορά την Κόρινθο δεν προχώρησε γιατί η ομάδα είχε τεράστια οικονομικά ανοίγματα που ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτα. Για τις Καβάλα και Καστοριά είναι παραμύθια της Χαλυμάς αυτά που ακούγονται ποτέ δεν καταθέσαμε πρόταση στις δύο αυτές ομάδες. Για τον Εθνικό Πειραιά ένα θα πω ότι δεν έπεσε αγωνιστικά έπεσε λόγω οφειλών προς εφορία ΙΚΑ ποδοσφαιριστές , προπονητές παλαιοτέρων διοικήσεων ήταν ίδια περίπτωση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να επενδύσετε στην Χαλκίδα,και ποια ήταν τα σχέδια σας για την ομάδα;
Καταρχήν επειδή έχουν ακουστεί πολλά και έχουν ειπωθεί και η λάσπη που πετάχτηκε προς εμάς είναι απίστευτη ένα θα πω ξεκάθαρα όποιος έχει κάτι επίσημο και μεμπτό να το καταθέσει και να πάει στην δικαιοσύνη αλλιώς να σιωπήσει. Ήρθαμε να επενδύσουμε στην Χαλκίδα είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα οδηγούσε την ομάδα ψηλά με απώτερο σκοπό σε μια 4ετιά να είμαστε στην πεντάδα της Α Εθνικής. Θέλαμε η Χαλκίδα με την οργάνωση της να είναι πρότυπο για πολλές ομάδες πανελλαδικά.

Μπορείτε να μας το αναλύσετε αυτό το πλάνο να το μάθει και ο κόσμος και να το αξιολογήσει ο καθένας με την δική του σκέψη;
Καταρχήν υπήρχε συμφωνία με τον Γιάννη Τοπαλίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον παλιό παίχτη του Αγιαξ, Γουίνστον Μπογκάρντε να αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών. Εμείς ήρθαμε στην Χαλκίδα να επενδύσουμε και σε δύο χρόνια η ομάδα να είναι να είναι κερδοφόρα επιχείριση να πατάει στα πόδια της γερά. Τώρα ξαφνικά δεχθήκαμε τρομερό πόλεμο λάσπης χωρίς λόγο και προκαλώ μέσω άλλη μια φορά του σαιτ σας όποιος έχει κάτι να μας επισυνάψει να βγει επίσημα να το πει και όχι να πετά λάσπη και να κρύβεται. Υπήρχαν συμφωνίες με 15 και όχι 11 ποδοσφαιριστές που μαζί με άλλους 10 τουλάχιστον από την Εύβοια θα στελέχωναν την ομάδα Φέτος στόχο είχαμε βάλει και εδώ θα χρησιμοποιήσω ένα ποδοσφαιρικό όρο να κλέψουμε την κατηγορία σε εισαγωγικά και να ανέβουμε στην Β' Εθνική.

Κύριε Χαραμπίδη καλά και άγια όσα λέτε αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου και να ρωτήσω πάλι και γιατί την Χαλκίδα και όχι όλους τις άλλες ομάδες;
Θα είμαι ξεκάθαρος και ευθύς η Χαλκίδα έχει δυναμική έχει πολλές και μικρές πόλεις κοντά που μπορούν με την κατάλληλη συσπείρωση να γεμίσουν ένα γήπεδο τουλάχιστον 10.000 θέσεων κάτι που ήταν και αυτό στα σχέδια μας να γίνει εννοώντας είχαμε έτοιμα σχέδια για κατασκευή λυόμενης εξέδρας. Το βασικό όμως ήταν ότι η Χαλκίδα είναι μία ομάδα καθαρή χωρίς χρέη και ύποπτες συναλλαγές κρυφά βιβλία και υπόλοιπα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές ή τρίτους. Όλα αυτά συν ότι ήταν κοντά στην Αθήνα μας έκανε να έρθουμε να επιχειρήσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έγινε, επικρατώντας δυστυχώς για την ομάδα σας η άποψη των λασπολόγων και των συκοφαντών. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι είχαμε προτείνει διοίκηση με πρόεδρο τον γνωστό δημοσιογράφο Λευτέρη Σαρελάκο και εννεαμελές συμβούλιο, 300.000 θα έπεφταν στην ομάδα άμεσα μεταγραφές και γνωστό προπονητή που σας είπα.

Υπάρχει σκέψη να ασχοληθείτε με άλλη ομάδα του νομού μας πλέον μετά το ναυάγιο με τον ΑΟ Χαλκίς;
Όχι κυριε Βέττα εμείς την Χαλκίδα θέλαμε και για την Χαλκίδα ήρθαμε για την Χαλκίδα ήταν το επενδυτικό σχέδιο μας, θα το πω σαν τελευταία κουβέντα πέρασε η άποψη των λασπολόγων φαίνεται για την ποδοσφαιρική Χαλκίδα το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε και είμαι στην διάθεση όλων των Χαλκιδέων φιλάθλων να τους πω και να τους εξηγήσω τα πάντα.

  • Δηλώσεις Λευτερη Σαρελάκου

H Ελλάδα φημίζεται για τον ήλιο, τα νησιά, τις υπέροχες θάλασσες, αλλά και τους Ρουφιάνους της. Έχοντας μιλήσει με τους ανθρώπους που ήθελαν να επενδύσουν στην ομάδα της Χαλκίδας και να φέρουν προπονητές και παίχτες τους οποίους και είχαν προσεγγίσει, ήταν τέτοια η αξία των ποδοσφαιριστών και του προπονητή που ο κόσμος θα τους υποδεχόταν από την Αυλίδα. Πίστεψα ότι οι ντόπιοι παράγοντες θα το θεωρούσαν τιμή να επενδυθούν στην ομάδα 300.000 Ευρώ και να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Με αυτή την προϋπόθεση δέχθηκα να μπω επικεφαλής και δεν θα ρίσκαρα 30 χρόνια δημοσιογραφίας για να μου προσάψει κάποιος το παραμικρό.Μίλησα με το πρόεδρο ο οποίος μου ότι βιάστηκαν να απορρίψουν την πρόταση και ότι στο συμβούλιο που έγινε θα συζητούσαν ξανά την πρόταση για να επιστρέψουμε. Φρούδες οι ελπίδες αφού τα πάντα φάνηκε πως ήταν προσχεδιασμένα άλλωστε η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά. Φανταστείτε επικοινώνησε μαζί μου ο Ευβοιώτης προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης ο οποίος μου είπε "Εγώ είμαι για την θέση του προπονητή μου έχουν πει ότι θα πάρω την θέση", ακόμα και σε αυτόν φαίνεται ότι του έταξαν . Παίχτηκε άσχημο παιχνίδι σε βάρος των επενδυτών και φάνηκε ότι η τωρινή διοίκηση στο μπλα-μπλα είναι πάρα πολύ δυνατή. Να σας ευχαριστήσω για το βήμα που μου δώσατε και οι φίλαθλοι τις Χαλκίδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και την δική μας θέση.

Η συνέντευξη και η δήλωση αναρτήθηκαν από την ιστοσελίδα "Δυνατά και Αθλητικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: