Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

0 ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ

Λίγο πριν την δημιουργία του Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς, ακούσαμε πολλά για επενδυτές, αλλά η νέα διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας, απέρριψε κάθε πρόταση που μιλούσε για μεγάλα badget και ανόδους. Καλός η κακώς, δεν ήμασταν μπροστά στις συζητήσεις και δεν ξέρουμε αν η διοίκηση έκανε καλό η όχι. Σίγουρα είναι η διοίκηση που έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα, στο μέλλον θα κριθεί για το αν η επιλογή ήταν σωστή η όχι.

Θα θέλαμε να αναφερθούμε σε μία άλλη πρόταση που έγινε και απορρίφθηκε μόνο και μόνο από το όνομα του εκπρόσωπου. Όλοι γνωρίζουμε τον δημοσιογράφο κο Γκάρα και τον ιστότοπο του "Άποψη Γνώμη". Μέχρι και σήμερα γκρινιάζει για την απόρριψη της πρότασης του, η οποία ανέφερε (πάντα με τα λεγόμενα του κου Βασίλη Καρλατήρα στην συνέλευση της 3ης Ιουλίου) να δώσει μέσω τρίτων επενδυτών (που δεν έγιναν γνωστοί) το υλικό των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού team και να διαχειριστεί τα εισιτήρια της ομάδας. 
Στο άκουσμα και μόνο του κου Γκάρα, όλος ο κόσμος της συνέλευσης δυσφόρησε και γέλασε. Μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος, αλλά ο κόσμος δεν ξεχνά και ξαφνικά δεν μπορεί να δεχθεί λασπολόγους να βοηθήσουν την ομάδα. Και οι πέτρες γνωρίζουν (και όσοι δεν το γνωρίζουν ας ανατρέξουν στο προσωπικό του blog), ότι επί 4 χρόνια, λασπολογούσε εις βάρος του ΑΟΧ. Άλλοτε πατρονάρωντας τη Κύμη, (την ομάδα του πρώην αφεντικού του στην Εφημερίδα "Αθλόραμα") τα έτη 09-10 και 11-12, άλλοτε βάζοντας τα με τους φιλάθλους, άλλοτε με τη διοίκηση και πάει λέγοντας. Πως είναι δυνατόν να εμπιστευτεί η διοίκηση αυτόν τον άνθρωπο που επί 4 χρόνια έχει ρίξει τόνους λάσπης στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίς; Πως είναι δυνατόν να διαχειριστεί αυτός ο άνθρωπος τα εισιτήρια όταν επί 4 χρόνια χλεύαζε τους φιλάθλους που πήγαιναν να δουν τον ΑΟΧ; Πως είναι δυνατόν οι φίλαθλοι να τον υποδεχθούν, όταν πολλοί από αυτούς έχουν δεχθεί τον χλευασμό από τον ίδιο;
Ξαναλέμε δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο. Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά. Μπορεί να είναι ο καλύτερος χαρακτήρας και ο καλύτερος δημοσιογράφος. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί. Μας απασχολεί στο τι έχει κάνει για τον ΑΟΧ και επί 4 χρόνια τον έχει βλάψει και δυσφημίσει με απαράδεχτες αναρτήσεις μίσους. ΟΧΙ σε αυτόν τον άνθρωπο δεν δίνουμε την διαχείριση των εισιτηρίων.
Μπορεί οι επενδυτές πραγματικά να ήταν πολύ καλοί και να ήθελαν να βοηθήσουν στον ΑΟΧ. Όμως διάλεξαν λάθος άτομο να τους εκπροσωπήσει και μόνο με το άκουσμα στο όνομα του και ο Καρλατήρας "ξενέρωσε" και οι φίλαθλοι έκαναν το σταυρό τους που δεν μπλέχτηκε. Τυχαία όλα αυτά; Όποιος δεν πιστεύει ας ρωτήσει ότι όντως αυτές οι αντιδράσεις ισχύουν και έγιναν την 3η Ιουλίου στη συνέλευση. 
Ο ΑΟΧ δεν πωλείται. Και το ξέρουμε δεν χρειάζεται να μας το επισημάνουν. Οι διαχείριση των εισιτηρίων όμως, δεν είναι ένα είδος πώληση;;;;; 
Ο ΑΟΧ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τα περαιτέρω σχόλια από τον κο Γκάρα, για το αν η επιλογή της απόρριψης του ήταν λάθος, μας είναι παντελώς αδιάφορο. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα, είναι να μπουν οι σωστές βάσεις για την ομάδα και να αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες από τη "χυλόπιτα". Σκοπός μας είναι ένας δυνατός ΑΟΧ με μέλλον και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: