Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

0 ΑΓΕΧ VC: Λήξη σεζόν με εκδήλωση στο Stavento Club

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε χθες, μια πετυχημένη χρονιά για τα τμήματα βόλλεϊ της ΑΓΕ Χαλκίδας. Στην εκδήλωση της λήξης της σεζόν, που πραγματοποιήθηκε στο Stavento Club, ο κόσμος ήταν αρκετός και το παρόν έδωσε η νέα εκλεγμένη διοίκηση της ομάδας, μαζί με τους αθλητές όλων των τμημάτων.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Μπαρούτας, εκλεγμένο μέλος της διοίκησης της ΑΓΕΧ ο οποίος τόνισε πως επίσημα το τμήμα βόλλεϊ της ΑΓΕΧ, ονομάζεται ΟΠΕ Χαλκίδας, μετά την διάσπαση από το μπασκετικό τμήμα της ΑΓΕΧ. Ανέφερε την νέα διοίκηση της ομάδας η οποία αποτελείται από τους, Ρουσσόπουλο, Καραντάκη, Συκοβάρη, Σφυρίδη, Ζεμπίλη Αντώνη, Αδάμ Οδυσσέα, Ντεγιάννη Γιάννη, Μάρκου Αργύρης, Ζυμαράκης και Μαστρογιαννάκη.
Το λόγο πήρε ο Φώτης Γκούνης, που είναι εκπρόσωπος του ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος τόνισε πως τα παιδιά της πόλης μας, θα δώσουν νέα πνοή στο έργο μας.
Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του τμήματος παμπαίδων της ΑΓΕΧ, που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ. Την απονομή έκανε ο Τάκης Αποστολίδης, στους 2 αρχηγούς της ομάδας.
Ο προπονητής, Άγγελος Μαυριδάκης, πήρε τον λόγο εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, αρχικά στον πρώην προπονητή, Ηρακλή Μάρκου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηρακλή Μάρκου, τον πρώην προπονητή, ο οποίος κατέβασε την ομάδα στο 90% και εγώ στο 10%, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, στην νίκη των παιδιών. Να ευχαριστήσω τη γυναικεία ομάδα, την ανδρική και τους παμπαίδες, οι οποίοι με ανέχτηκαν. Επίσης να ευχαριστήσω και τον Τάκη Αποστολίδη".
Τέλος το λόγο πήρε ο Κώστας Μπαρούτας, ο οποίος ανέφερε: "Ευχαριστώ τους προπονητές, τα παιδιά και κυρίως τους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μπαίνεις στο γήπεδο και να βλέπεις χαμόγελα. Δεν είμαστε παράγοντες, αλλά είμαστε πάνω απ' όλα αθλητές. Καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι". 


Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:












Αριστερά: Η ανδρική ομάδα της ΑΓΕΧ. Δεξιά: Η ομάδα παμπαίδων της ΑΓΕΧ



Διαβάστε το άρθρο στο Eviaportal
Πηγή: eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: