Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Θέλει Στρναντ, Καμαριώτη, Μάντζαρη, Σπανό

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ίκαρου Χαλκίδας για την νέα σεζόν. Έπειτα και από την οριστική κατάληξη των υποθέσεων των Ντάριν Γκόβενς και Σάσα Μπορόβνιακ οι οποίοι αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας το βάρος πέφτει στον Νέιτς Στρναντ
Τον Σλοβένο γκαρντ γνωρίζει ο Γιώργος Καλαφατάκης, καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του την περασμένη σεζόν έχοντας θετική άποψη τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την ποιότητά του. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη έχουν ξεκινήσει ήδη και δεν αποκλείεται να υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Δημήτρης Τσοπανάκης
(BasketWorld)

Στα πλάνα του Γιώργου Καλαφατάκη ειναι και ο Θάνος Καμαριώτης. Ο 19χρονος διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες γκαρντ-φόργουορντ του Ερμή Λαγκαδά βρίσκεται στο στόχαστρο του Ικάρου, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στο να δώσουν τα χέρια, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα ο Θάνος Καμαριώτης να κάνει το δρομολόγιο Λαγκαδά-Χαλκίδα για λογαριασμό του Ικάρου. 
Ο Θάνος Καμαριώτης μέτρησε 25 συμμετοχές την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Α2 και συνέβαλε στις προσπάθειες του Ερμή Λαγκαδά με 5,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ ανά παιχνίδι.


Ο Αντώνης Μάντζαρης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Χαλκίδα είναι ο πιο πιθανός προορισμός του, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Ο 27χρονος γκαρντ-φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι, αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο Ικαρος - που μετακόμισε στην Εύβοια - έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και ίσως να καταφέρει να τον πείσει να αγωνιστεί εκτός Αθηνών. Αλλωστε η Χαλκίδα βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και μπορεί να συνδυάσει και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Ας μην λησμονούμε ότι ο Μάντζαρης είναι και προπονητής στον Ερμή Πειραιά και δεν πρόκειται να αφήσει πίσω το έτερο κομμάρι της μπασκετικής του καριέρας. Γι αυτό άλλωσε και δεν πολυσκέφτεται την πρόταση που έχει να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό του Κεραυνού Στροβόλου. Εκεί, όπου προπονητής είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

(Superbasket)


Πολύ κοντά στην απόκτηση και του Αλέξη Σπανού βρίσκεται ο Ίκαρος Χαλκίδας! Ο νεαρός φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Χαλκιδαίους, που του έχουν καταθέσει πολύ καλή οικονομική προσφορά. Ο Σπανός που δέχτηκε κρούσεις τόσο από τον Άρη, όσο και από το Ρέθυμνο ενώ συζήτησε και με τον Ηλυσιακό, θα απαντήσει εντός των ημερών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία με τον Ίκαρο.

(Basketnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: