Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συνάντηση Ζεμπίλη για κλειστό Κανήθου

Συνάντηση με το δήμαρχο Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη είχαν την Τρίτη 6 Αυγούστου μέλη της διοικούσας επιτροπής του Ικάρου Χαλκίδας και συζήτησαν για τη μεταφορά της έδρας της μπασκετικής ομάδας στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο κλειστό της Κανήθου. 
Τον Ίκαρο εκπροσώπησαν ο ιδρυτής της ομάδας Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Τάσος Κολτσιδόπουλος, ο Νίκος Μπέλλος και ο Χαλκιδέος νομικός της σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς. 
 Η διοικούσα επιτροπή ενημέρωσε τον Θανάση Ζεμπίλη για τα σχέδια του νέου μπασκετικού μορφώματος και έλαβε τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι βλέπει θετικά το να αγωνίζεται στη Χαλκίδα μια ομάδα της Α1 κατηγορίας του μπάσκετ. 
Η συζήτηση ήρθε αναπόφευκτα στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Κλειστό Κανήθου για να φιλοξενηθεί ο Ίκαρος Χαλκίδας. Οι εκπρόσωποι της ομάδας τόνισαν ότι το κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 25.000 ευρώ περίπου, το οποίο και προτίθενται να καλύψουν χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος. 
Ωστόσο, ο 'Ικαρος Χαλκίδας ζήτησε να του επιτραπεί και η κατασκευή έξτρα εξέδρας, προφανώς για αύξηση των εσόδων από τα εισιτήρια. Ο δήμαρχος ήταν αρνητικός στην κατασκευή της, γιατί θα ετίθετο θέμα νομιμότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων του "Τάσος Καμπούρης". 
Όσον αφορά τη χρήση του γηπέδου, σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζήτησε 15% από τα εισιτήρια και τις χορηγίες της ομάδας ως αντάλλαγμα υπέρ του δήμου. Οι εκπρόσωποι της ομάδας δεν φάνηκαν να συμφωνούν με αυτή την πρόταση και το ζήτημα αναμένεται να κλείσει στο άμεσο μέλλον. 
Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ο Ηλίας Μπουρμάς είχε συνάντηση με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη για να συζητήσουν περαιτέρω επί των παραπάνω θεμάτων.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: