Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ακούστε όλη τη συνέντευξη τύπου της 31/7

Αισιόδοξη ήταν η χθεσινή συνέντευξη του Ίκαρου Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε στο Stavedo Restaurant-Bar. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευβοϊκού μπάσκετ, θα εκπροσωπήσει την Α1, ομάδα της Χαλκίδας. Και όπως ακούστηκε χθες, η ομάδα ήρθε για να μείνει στη Χαλκίδα. Οι διοικούντες του Ίκαρου Χαλκίδας, ήταν εκεί και ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου, ώστε να αποδώσει καρπούς, αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.
Φίλαθλοι, εκπρόσωποι του Δήμου και δημοσιογράφοι από Εύβοια, Στερεά Ελλάδα και Αθήνα, παρευρέθηκαν χθες στη συνέντευξη τύπου για να παρακολουθήσουν τους στόχους που έχει αυτή η νέα ομάδα.
Την έναρξη της συζήτησης, έκανε ο δικηγόρος κος Μπούρμας, που ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη προσπάθεια αυτή. Στη συνέχεια μίλησε ο αντιδήμαρχος κος Καθαροσπόρης, ο οποίος περιέγραψε την προσπάθεια αυτή ως "τονωτική ένεση, που θα μας ανεβάσει την ψυχολογία και τη διάθεση, στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε.

Στη συνέχεια μίλησαν τα μέλη του Ίκαρου Χαλκίδας. Ένα από τα μεγάλα θέματα που ξεκαθάρισαν και ο κος Κολτσιδόπουλος και ο κος Αγγελόπουλος, είναι ότι ο Ίκαρος ήρθε και θα μείνει στη Χαλκίδα και δεν υπάρχει θέμα να επιστρέψει στη Καλλιθέα.


Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε όλη την ομιλία των μελών του Ίκαρου Χαλκίδας, του προπονητή, του κου Αγγελόπουλου και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.



Δείτε το φωτορεπορτάζ της χθεσινής συνέντευξη τύπου:








Δεν υπάρχουν σχόλια: