Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

0 ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η πλέον δραστήρια ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ίκαρος Χαλκίδας, που ολοκληρώνει τη μία προσθήκη μετά την άλλη, δημιουργώντας παράλληλα κορμό για το μέλλον του. Μετά από τον Βαγγέλη Μπέμπη, που έκλεισε και τον Αλέξανδρο Σπανό, ο οποίος είναι κοντά, στα χνάρια τους ετοιμάζεται να βαδίσει και ο Γιάννης Καραμαλέγκος, τον οποίο θέλει ο Ίκαρος Χαλκίδας! 
Ο διεθνής πλέι μέικερ του Αμύντα προβάρει την φανέλα του Ικάρου, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία, μετά από εισήγηση του Γιώργου Καλαφατάκη, που ειδικεύεται στην ανάδειξη νέων ταλέντων. Ο Καραμαλέγκος είναι 19 ετών και αποτελεί τον ορισμό του "άσσου", όντας καλός οργανωτής, αξιόπιστος πασέρ και χειριστής της μπάλας, ενώ όποτε χρειαστεί μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, έχοντας βελτιώσει εντυπωσιακά το σουτ του από την περιφέρεια. 
Τα περισσότερα χρόνια της εφηβικής ηλικίας του τα πέρασε στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς του είχε δώσει συμμετοχές και στην αντρική ομάδα. Πέρυσι επέστρεψε στον Αμύντα όπου ανήκει και είχε πολλά καλά παιχνιδια στη Β' Εθνική. 

Νίκος Βαγγέλης
Basketworld

Δεν υπάρχουν σχόλια: