Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2-1 ΑΟΧ: Μαχητής, αλλά έχασε στη πρεμιέρα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Χαλκίς να αποσπάσει κάποιο βαθμό στη Λάρισα και έχασε με σκορ 2-1, απ' το Μαχητή Τερψιθέας, στο α' γήπεδο Νεάπολης. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχανε με 2-0 και κατάφερε να μειώσει στο 84'. Όμως ήταν αργά και συνδύασε την πρεμιέρα στη Γ' Εθνική με ήττα.
Ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό, ο Τσαλμάς έχασε μια μοναδική ευκαιρία, να ανοίξει το σκορ, από σέντρα του Γκιόκα. Ο Τσαλμάς συνέχιζε να απειλεί την εστία του Μαχητη. Στο 7' σουτ του Τσαλμά, με τα ακροδάχτυλα ο Μπρέλλας απέκρουσε την μπάλα και στην συνέχεια ο Φλώρος σε κόρνερ, ενώ στο 10', ένα σουτ του ίδιου παίχτη, η μπάλα κατέληξε άουτ. Η ομάδα της Τερψιθέας, σημείωσε την 1η μεγάλη ευκαιρία στο 33', μετά την σέντρα του Κυριάκου, ο Σαββίδης μόνος του στο ύψος του πέναλτι, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30' μπήκε ο Μαλάκος στη θέση του Νικούλη που έπαθε τράβηγμα στον προσαγωγό και στο 33' ο ίδιος παίχτης με σουτ, έκανε το 1-0 για τον Μαχητή Τερψιθέας. Μετά από αλλεπάλληλες ευκαιρίες του Α.Ο. Χαλκίς να ισοφαρίσει το παιχνίδι, από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου στο 45', ο Κρεββατάς με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο β' ημίχρονο, ο ΑΟΧ έπαιξε σχετικά καλά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μαχητή. Στο 76', μετά από λάθος του αμυντικού, ο Σαββίδης έκλεψε την μπάλα, έκανε και το ψιλόκρεμαστό σουτ, αλλά ο Σουτζόγλου απέκρουσε την μπάλα. Η ομάδα της Χαλκίδας, μείωσε (2-1) στο 84', με σουτ του Ευσταθίου, και την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και γκολ. Ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαχητής παραλίγο να κάνει το 3-1, όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Κυριακού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, στις 16:30, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

Αλλαγές:
62' Κιάφα στη θέση του Βαλκάνου
77' Κάφας στη θέση του Τσαλμά

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος (64' Λιλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μόλας, Νικούλης (30' λ.τρ. Μαλάκος), Σαββίδης (83' Αθανασίου), Κρεβατάς
Χαλκίδα (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σουτζόγλου, Πετσής, Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Ναουμίδης, Γκαράνης, Βαλκάνος (65' Κιάφα), Γκιόκας, Τσαλμάς (75' Κάρος).

Φωτορεπορτάζ






Αποτελέσματα 1ης αγωνιστική 3ου ομίλου:
Αχιλλέας Δομοκού 1 : 0 Δωτιέας Αγιάς
Λευκάδια Νάουσας 0 : 0 Α.Ο. Κύμης
Αχιλλέας Νεοκαισαρείας 0 : 1 Λαμία 1964
Τρίκαλα 1963 1 : 0 ΦΑΣ Νάουσα
Πυργετός Λάρισας 0 : 1 Ένωση Απόστολου Παύλου
Μαχητής Τερψιθέας 2 : 1 Α.Ο. Χαλκίς
Ρήγας Φεραίος 0 : 0 Α.Ο. Καρδίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: