Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Βραβείο Ήθους και ευχές από Αγγελόπουλο και Μπουρμά

Με το βραβείο ήθους, τιμήθηκε στην εκδήλωση για τη κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, ο πρόεδρος του Ίκαρου Χαλκίδας, Δημήτρης Αγγελόπουλος. «Τιμή αποτελεί να παίζει ο Ικαρος 4η χρονιά στην Α1. Τιμή γιατί παίρνουμε για 3η χρονιά το βραβείο ήθους. Εύχομαι ισονομία», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας της Χαλκίδας, ενώ το ίδιο βραβείο πήραν οι Αριστείδης Ιωαννίδης (πρόεδρος ΚΑΟ Δράμας) και Γιάννης Μολφέτας (Δ.Σ. Απόλλων Πατρών).
Ο Ίκαρος Χαλκίδας είχε πολυπρόσωπη εκπροσώπηση στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Ηλίας Μπουρμάς ευχήθηκε… «να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Χαλκίδας να έχει εκπροσώπηση στην Α1 και ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος που παρέλαβε το βραβείο ήθους που για μια ακόμη σεζόν κέρδισε ο Ίκαρος. «Είναι μεγάλη χαρά που η ομάδα για τέταρτη συνεχή σεζόν βρίσκεται στην Α1. Πλέον ξεκινάει μια καινούρια προσπάθεια στη Χαλκίδα και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: