Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΟ

Νέα κατηγορία, νέα σελίδα για τον ΑΟ Χαλκίς. Η μήπως δεν αλλάζει τίποτα. Μήπως τελικά η Γ' Εθνική, κατάντησε μια ανανεωμένη Δ' Εθνική; Σίγουρα παίζουν μεγάλα ονόματα, όπως ΑΕΚ, Λάρισα, Πανσερραϊκός και στον όμιλο μας όπως Τρίκαλα και Λαμία, όμως το επίπεδο δεν αλλάζει. 
Μιλώντας όμως για τη δικιά μας ομάδα, τον ΑΟ Χαλκίς, φέτος η διοίκηση περιμένει τον κόσμο, μιας και η ομάδα ανέβηκε κατηγορία. Όμως ο κόσμος δεν έρχεται μόνο στο άκουσμα της Γ' Εθνικής, γνωρίζοντας και πως δεν έχει σχέση με τις παλιές καλές εποχές, όπου στην άλλοτε επαγγελματική αυτή κατηγορία, έπαιζαν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Τώρα πια τα ονόματα είναι λίγα και οι "άσημες" ομάδες αρκετές. Εδώ να μου πεις ο Πλατανιάς και η Καλλονή παίζουν στη Superleague, εμείς θα περιμένουμε μια Γ' Εθνική όπως την ξέραμε;
Για να προσεγγίσει η διοίκηση τον κόσμο της Χαλκίδας και να τον ξαναφέρει πάλι στο γήπεδο, όπως στις παλιές καλές εποχές του '92, θέλει έργο. Όμως τα λεφτά δεν είναι αρκετά και οι νέες μεταγραφές, δεν ήταν δυνατές για να ξυπνήσουν τον κόσμο. Φυσικά ο στόχος θα είναι η παραμονή, μιας και η άνοδο στη Football League, θα είναι κομμάτι δύσκολα και ας μην ήρθε η Λάρισα στον όμιλο μας. 
Σε λίγες μέρες είναι η σέντρα του κυπέλλου Γ' Εθνικής και μια βδομάδα μετά του πρωταθλήματος. Να δούμε τι θα δείξει αγωνιστικά ο ΑΟΧ και τι κόσμο θα έχουν οι κερκίδες του δημοτικού σταδίου Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: