Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΟΧ 1-1 ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Πρώτος βαθμός στο 95'

Για άλλη μια φορά ο ΑΟ Χαλκίς απογοήτευσε με την εμφάνιση του και δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, φιλοξένησε τα Λευκάδια, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά έφτασε στο 95' για να πάρει τον πρώτο του βαθμό, ισοφαρίζοντας με πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις 2 ομάδες με τις ευκαιρίες να είναι σχεδόν μηδαμινές. Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή, προσπαθούσε να μπει στα καρέ, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μία καλή ευκαιρία για τον ΑΟΧ, ήταν στο 35', όταν ένα συρτό σουτ του Κάφα, μέσα απ' την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι.
Στο 2ο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πάλι ελάχιστες, με τον ΑΟΧ να προσπαθεί να πιέσει για το γκολ. Ο Τσατσαρώνης στο 61' εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Παπαδόπουλος, απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 63' τα Λευκάδια πάγωσαν το στάδιο, όταν από εκτέλεση φάουλ του Πίττου, ο Σουτζόγλου απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά, ο Ζαρογιάννης έκανε το 0-1. Σε αυτή τη φάση ο Σουτζόγλου τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Ντουμάνης. Ο ΑΟΧ πίεζε στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά δε δημιουργούσε κάποιες ευκαιρίας. Στο 74' μάλιστα, έμεινε και με 10 παίχτες μετά από τη δεύτερη κίτρινη του Κωσταντάγκα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα. Το γκολ της ισοφάρισης για τον  ΑΟΧ, ήρθε στην τελευταία φάση. Στο 94', ο Μισαηλίδης ανέτρεψε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ τον Τσαλμά (παρά της ανώριμες διαμαρτυρίες των παιχτών και του προπονητή των Λευκαδίων - δείτε και στο βίντεο που φαίνεται πεντακάθαρα) και στο 95' ο Ευσταθίου εκτέλεσε εύστοχα, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό στην ομάδα της Χαλκίδας.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίδας θα αγωνιστεί στο Μακροχώρι, με την Ένωση Απόστολου Παύλου, στις 16:00.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τοκπασίδης): Σουτζογλου (64' λ.τ. Ντουμάνης), Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης (46' Κωνσταντάγκας), Ευσταθίου, Κιάφα (64' Βαλκάνος), Γκαράνης, Κάρος, Σέγκος, Τσαλμάς.   
ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου (73' Λαμπριανίαδης), Μισαηλίδης Πρ., Πίττος, Ζαρογιάννης (89' Πληκαδίτης), Γιαουτζής, Μισαηλίδης Π., Έξαρχος, Δημητριάδης (85' Τσαλώνης)




Φωτορεπορτάζ:




Το βίντεο - ρεπορτάζ του αγώνα:

Α.Ο.Χαλκίδας-Λευκάδια Νάουσας 1-1 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: