Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πρώτος εντός έδρας αγώνας για Α1

Η μεγάλη στιγμή... έφτασε! Mία συναρπαστική σεζόν ξεκινάει για τον ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - LUCY HOTEL, καθώς την Κυριακή 20/10 στις 17:00 η ομάδα μας ρίχνεται στη "μάχη" του πρωταθλήματος φιλοξενώντας στο κλειστό της Κανήθου Χαλκίδας τον σκληροτράχηλο Απόλλωνα από την όμορφη Πάτρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ!
Μια μοναδική στιγμή στην ιστορία του μπάσκετ της πόλης μας.
Έπειτα από μια καλή χρονιά εμπειρίας, αγωνιστικής και διοικητικής, ο άκρως ανανεωμένος Ίκαρος Χαλκίδας Lucy Hotel, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, θέλει να μπει με το ...δεξί στην έδρα του για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να κάνει για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο αισθητή την παρουσία του καθιστώντας σαφές ότι ήρθε στην πόλη μας για να αγκαλιαστεί και να ριζώσει!
Φυσικά, αυτό θα γίνει με την έξτρα δύναμη που δίνει στο μπάσκετ της πόλης μας ο πιστός του κόσμος που θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα ....των εντός έδρας αγώνων του - ειδικά μετά τη σπουδαία εμφάνιση την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στο Ρέθυμνο - που είναι συνάμα και πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους της ομάδας να καλωσορίσουν όπως... μόνο αυτοί ξέρουν τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στο "γαλανόλευκο"... σπιτικό, το κλειστό της Κανήθου, που αλλάζει ριζικά στο εσωτερικό του!
Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται κανονικά και όλοι οι παίκτες θα δώσουν το παρών. Άπαντες στο "στρατόπεδο" του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ LUCY HOTEL είναι πανέτοιμοι να υπερβάλλουν εαυτούς για την ομάδα και να πραγματοποιήσουν ιδανικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά χαρίζοντας στους φιλάθλους μας την πρώτη ΕΝΤΟΣ έδρας νίκη της σεζόν 2013-2014!


ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Ρίχνεται στη "μάχη" ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - LUCY HOTEL!


2η Αγωνιστική Α1 BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013 - 2014
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ LUCY HOTEL - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Κυριακή 20/10, 17:00 κλειστό Δ.Α.Κ. Κανήθου

Όλοι μαζί για ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ....τον ΙΚΑΡΟ μας !!!

Να είστε όλοι εκεί !!!

Δελτίο τύπου
Ίκαρος Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: