Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΟΧ: Κυριακή 20/10, φιλοξενεί τα Λευκάδια

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΧ. Η ΝΙΚΗ! Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τα Λευκάδια Νάουσας, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 
Η ομάδα της Χαλκίδας, δεν έχει πετύχει βαθμό ακόμα, και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, να ξεκολλήσει απ' τη τελευταία θέση.
Ο προπονητής του ΑΟΧ, Παναγιώτης Τοκπασίδης, δηλώνει πως η ομάδα είναι έτοιμη και θέλει τη τύχη με το μέρος του στο Κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι που δεν είχε στον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα. 
Τα Λευκάδια είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες και μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχθεί γκολ. Όμως στον αγώνα κυπέλλου της προηγούμενης Κυριακής, ηττήθηκε εντός έδρας, απ΄τη Κύμη με 0-2.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Γκάμαρης, Βασιλάκης και Γιαννόπουλος, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών.
Ευελπιστούμε ο ΑΟΧ τη Κυριακή να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, διαφορετικά θα χτυπήσει ο "συναγερμός κινδύνου" και τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Λίγη αισιοδοξία και τη Κυριακή η ομάδα θα ξεκολλήσει απ' τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και θα πάρει μπρος. 

ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΡΑ 3
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας "Τρελά Νερά", ανακοινώνει πως θα ανοίξει η είσοδος της θύρας 3 (πλαϊνή είσοδο από οδό Γεροντίντη), για τους μαθητές και η πρόσβαση θα είναι δωρεάν. Καλούμε τον νεαρό φίλαθλο κόσμο, αλλά και όποιον άλλο θέλει, να έρθει μαζί μας και να στηρίξει ένθερμα την ομάδα της Χαλκίδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: