Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

0 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΧ

Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες βόλλευ ανδρών και γυναικών τού ΟΠΕΧ. Συγκεκριμένα οι άνδρες για την πρώτη φάση τού Κυπέλλου Ελλάδος έχασαν μετά από μάχη , από τον ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ με 3-2 σετ (23-25/25-22/29-27/8-25/15-11) και αποκλείστηκαν. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τής χρονιάς και η ομάδα, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει αρκετές μεταβολές στο έμψυχο υλικό της,έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και έδωσε ελπίδες για το μέλλον στην πρώτη της συμμετοχή στην Β' Εθνική κατηγορία.
ΟΠΕΧ(Γιάννης Ντεγιάννης): Μπελίτσος,Σπύρου, Δράκος Γ., Δράκος Θ., Μανδηλάρης, Τριμίντζιος, Κολλίας, Συνόδης, Μπαρούτας, Πνευματικός, Ρουσόπουλος, Χουστουλάκης.
Αντίθετα οι γυναίκες για την ίδια διοργάνωση κάνοντας υγιεινό περίπατο, επιβλήθηκαν με 3-0 σετ (25-16/25-17/28-26) της ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. ΟΠΕΧ(Χρήστος Αδάμ): Βούλγαρη, Δημητρίου, Θεοδώρου, Γιακόβλεβιτς, Διαμαντάκη, Παπαγεωργίου, Παπαθανασίου, Μπιτάδου, Ταυταρίδου, Βρούβα, Παπακυριακού, Λύκου.

Πηγή: Eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: