Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

0 ΓΗΠΕΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χάος στις προπονήσεις

Ένα χάος επικρατεί στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, εν' ώρα προπονήσεων του ΑΟ Χαλκίς. Το χειρότερο αντικρίσαμε όταν βρεθήκαμε σε μία προπόνηση της ομάδας που εκπροσωπεί τη πόλη της Χαλκίδας. 
Αυτό το φαινόμενο επικρατεί από
παλιά στο στάδιο της Χαλκίδας.
Φανταστείτε σήμερα τη διέλευση
και 5χρονων αθλητών.
Την ώρα που η ανδρική ομάδα προπονούταν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, γύρω γύρω έτρεχαν παιδιά ηλικίας 5-6 ετών, από σύλλογο στίβου, με αποτέλεσμα να καθιστά πιο αγχωτική την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Χαλκίδας, καθώς έπρεπε να έχουν το νου τους, εν' ώρα προπόνησης, να μην χτυπήσουν με τη μπάλα κάποιο μικρό αθλητή. Αυτό έγινε, γιατί επικρατεί ένας αχταρμάς στο στάδιο της Χαλκίδας και προπονούνται πολλοί σύλλογοι μαζί. 
Αυτό είναι ένα απαράδεχτο γεγονός που υποτιμάει τον αθλητισμό της Χαλκίδας και επιβραδύνει τον ρυθμό προπόνησης του ΑΟΧ. Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δημοτική αρχή δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ γι αυτό και το φαινόμενο αυτό, ξεφτιλίζει τον αθλητισμό της πόλης. 
Τα ίδια γίνονται και στο κλειστό Κανήθου, όπου εκεί έχουμε να κάνουμε και με ομάδα Α1 κατηγορίας μπάσκετ. Ενώ ο Γιώργος Καλαφατάκης, έχει ζητήσει την αποκλειστηκότητα του κλειστού Κανήθου στις προπονήσεις του Ίκαρου, ακούγονται φωνές από προπονήσεις καράτε, ενώ υπάρχει και διέλευση κόσμου που πάει στο γυμναστήριο του κλειστού, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, όπου προπονούνται οι μπασκετμπολίστες της Χαλκίδας. 
Αυτά τα πράγματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΑ και η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δημοτική αρχή, πρέπει να κάνει κάτι, διαφορετικά θα μειώνονται οι αποδώσεις των ομάδων του ΑΟΧ και του Ίκαρου, λόγο του ότι θα έχουν και την ευθύνη να μην χτυπήσουν κανένα περαστικό. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: