Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πόρτα από Γεραντώνη. Ευχαριστεί Σχηματάρι

Η Κ.Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ευχαριστεί δημόσια τον ΔΗΜΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και τον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟ για την ευγενική του κίνηση να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου για την προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 28/10/2013, στις 18.00 αναβάλλοντας μάλιστα την προπόνηση της δικής του ομάδας ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ώρα.
Η Ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ βρέθηκε σε αδιέξοδο, μετά την άρνηση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, προσωπικά μέσω του αντιπροέδρου του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ, να ανοίξει το κλειστό γήπεδο ΚΑΝΗΘΟΥ ή κάποιο άλλο κλειστό της πόλης για να πραγματοποιήσει την απογευματινή της προπόνηση , λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, παρόλο που υπήρξαν υπάλληλοι και στελέχη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ που προθυμοποιήθηκαν ευγενικά και αφιλοκερδώς βέβαια, να ανοίξουν αυτοί το γήπεδο για να γίνει η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας μας.
Θεωρούμε επιλήψιμη την κίνηση αυτή του κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ, η οποία είναι καθαρά προσωπική και σίγουρα βρήκε αντίθετους όλους τους άλλους ανθρώπους του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ και καλούμε τους προϊσταμένους του, να τον ενημερώσουν, διότι ίσως δεν το γνωρίζει, ότι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δεν έχει αργίες και απεργίες, και το κυριότερο, ότι δεν έχει το δικαίωμα να προβάλει προσχηματικά προβλήματα, σε μια ομάδα που ήδη την έχει αγκαλιάσει μια ολόκληρη πόλη.

Για τον ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΟ CHALKIDA FANS:
Αν είναι δυνατόν! Μια ομάδα της Α1, ο Ίκαρος Χαλκίδας, να τρώει πόρτα από το ίδιο του το σπίτι, από την ίδια του την πόλη, από την ίδια του την έδρα, Η ξεφτίλα μερικών που έχουν μπει και διοικούν τον οργανισμό άθλησης, δεν έχει όριο. Βάζουν διπλές προπονήσεις σε γήπεδα, δεν ανοίγουν το Κανήθου για να κάνει προπόνηση ο Ίκαρος, τον στέλνουν στο κλειστό Πειραϊκής - Πατραϊκής Χαλκίδας. Τώρα φεύγει από Χαλκίδα και πάει στο Σχηματάρι. Εκεί όμως υπάρχουν άνθρωποι με @@ και όχι @@ άνθρωποι. Ο Ερμής Σχηματαρίου, ανέβαλε την προπόνηση του και παραχώρησε το γήπεδο στον Ίκαρο Χαλκίδας. Με αυτή τη κίνηση, οι Βοιωτοί ξεφτίλισαν τους δικούς μας στον Οργανισμό Άθλησης και φυσικά ο κος Κανέλλος, ξεφτίλισε τον "δικό μας" Γεραντώνη. Να χαιρόμαστε όλους τους ανίκανους και τους τεμπέληδες που μπαίνουν σε επιτροπές για να μας διοικούν.... Λες και θα τους έπεφτε ο κ...ς να άνοιγαν το κλειστό Κανήθου για να προπονηθεί η ομάδα Α1 της Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: