Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

0 ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ

Παραπονιάρης μας βγήκε ο προπονητής των Λευκαδίων, Νίκος Παπανώτας. Ο μεγάλος κόουτς με τα ατέλειωτα 9 χρόνια εμπειρίας, δήλωσε πως ντρέπεται για το ποδόσφαιρο, διαμαρτυρόμενος για το πέναλτι που δόθηκε στον ΑΟΧ, στο 95'.
Καταρχήν η ασχετοσύνη του φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αφού το πέναλτι είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και το βίντεο το αποδεικνύει. Και αν ο συγκεκριμένος "κλαίγεται" για τα 5 λεπτά καθυστερήσεων, όπου μπήκε το γκολ, ας μην έπεφταν οι ποδοσφαιριστές του κάτω σαν τα κοτόπουλα και ας μην καθυστερούσαν. Οι καθυστερήσεις χρεώνονται και δεν γνωρίζουμε αν αυτό το έχει μάθει στα πλούσια 9 χρόνια καριέρας του. Ας παραμείνει λοιπόν λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γιατί δεν τον βλέπω να βρεθεί σε επαγγελματικές κατηγορίες, με τέτοιες δηλώσεις.
Φυσικά ο προπονητής Παναγιώτης Τοκπασίδης, ο οποίος είναι λιγότερο έμπειρος, αποδείχτηκε περισσότερο επαγγελματίας και με τις δηλώσεις του τον έβαλε στην θέση του τον Mister 9 χρονιά εμπειρία.
Ας ντρέπεται λοιπόν για τις αντιποδοσφαιρικές καθυστερήσεις των παιχτών του, διότι αν είναι να ντραπεί γιατί αμφιβάλει με το πέναλτι, ας μην το κάνει διότι το παρακάτω βίντεο τον διαψεύδει και "ξεφτιλίζεται". 

Το βίντεο - ρεπορτάζ του αγώνα και οι δηλώσεις των προπονητών:

Α.Ο.Χαλκίδας-Λευκάδια Νάουσας 1-1 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: