Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

0 ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αβαντίδες) 2013-14

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Χαλκίδας, οι Άβαντες Χαλκίδας, η αλλιώς "Αβαντίδες", διανύουν το 12ο χρόνο, έχοντας συμμετοχές σε Α' και Β' Εθνική κατηγορία. Φέτος, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, ξεκίνησαν αρκετά καλά, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής της, Θανάσης Πύθουλας, στο blog "Ματιές στα Σπορ", η άνοδος δεν είναι ο πρώτος στόχος, καθώς ο ίδιος και η διοίκηση, θέλουν τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, σε βάθος χρόνου, ευελπιστώντας την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία, τα επόμενα 2 χρόνια.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σημαντικό είναι ότι οι Αβαντίδες, έχουν τροφοδοτήσει αρκετές φορές τις Εθνικές γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Την τρέχουσα σεζόν, η Ματούλα Πύθουλα, είναι μέλος της Εθνική Νεανίδων, ενώ η Αντωνία Τροχούτσου, θα δοκιμαστεί στην Εθνική Κορασίδων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Εκτός το οικονομικό πρόβλημα, που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου, άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, είναι το γηπεδικό. Προς το παρόν, η ομάδα χρησιμοποιεί το άθλιας κατάστασης γήπεδο Κανήθου, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο Λουκισίων, καθώς οι συνθήκες είναι καλύτερες.

ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ
Αρκετές καλές παίκτριες έχουν περάσει απ' τις Αβαντίδες, όπως η Ναταλία Θωμοπούλου που αγωνίζεται στη γλυφάδα και η διεθνής παίκτρια της Εθνικής Αλβανίας, Ντενίζ Πρότο, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Αλβανική KFF Vllaznia. Το καλοκαίρι αποχώρησαν απ' την ομάδα η Φαίδρα Λόγου, που πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου και οι αδερφές Μικελίνα και Εβίτα Στεφανοπούλου, που πήγαν στη Γλυφάδα και στον Σεπολιακό αντίστοιχα.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Μαζί με το περσινό ρόστερ, έγιναν και κάποιες προσθήκες. Μέσος όρος ηλικίας είναι τα 17 χρόνια, με την 9χρονη Αναστασία Λιάσκου να είναι η μικρότερη και η 34χρονη Παναγιώτα Κοκκίνου να είναι η μεγαλύτερη.

ΤΦ - Λία Μαρασίδη
ΤΦ - Παναγιώτα Λιάσκου
Α - Χαρά Νένε
Α - Τίνα Κοκκίνη
Α - Αντωνία Τροχούτσου
Α - Χριστίνα Χαρτοματσίδου
Α - Γεωργία Ακριώτη
Α - Ίριδα Θεοδώρου
Α - Αναστασία Θεοδώρου
Α - Δήμητρα Θεοδώρου
Μ - Βάσω Κηρύκου
Μ - Ματούλα Πύθουλα
Μ - Μαριαλένα Οικονόμου
Μ - Ροσάνα Τσώκου
Μ - Άσπα Παγώνη
Μ - Βάσια Σταματίου
Ε - Ξανθή Μισιρλή
Ε - Χρύσα Ελευθερίου
Ε - Αντωνία Ντουμάνη
Ε - Παναγιώτα Κοκκίνου
Ε - Ορσαλία Ντόιμα
Ε - Αναστασία Λιάσκου

Φωτορεπορτάζ από φετινή προπόνηση







Φωτορεπορτάζ: Δημήτρης Παπασυμεών (www.matiestaspor.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: