Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

0 AOX: Έτσι πρέπει να συνεχίσει και με Αχιλλέα Δομοκού

Η νίκη στον Αμπελωνιακό έγινε και τελείωσε. Καλά κράτησαν οι χαρές και τα πανηγύρια, αν και υπερβήκαμε το όριο και τώρα κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου,  όπου ο ΑΟ Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Δομοκού, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Μεγάλοι απόντες απ' το παιχνίδι, θα είναι το αμυντικό δίδυμο Ευσταθίου - Καραμπάς. Ο πρώτος αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό και θα είναι τιμωρημένος. Ο 2ος υπέστη θλάση πριν τον αγώνα με τον Αμπελωνιακό και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στα πλάνα του Παναγιώτη Τοκπασίδη. Επίσης δεν θα είναι στη διάθεση του Τοκπασίδη, ο τραυματίας Μάριος Σέγκος και πιθανόν ο Ιάκωβος Σουτζόγλου.
Ο Αχιλλέας Δομοκού, είναι απ' τις βατές ομάδες που πρέπει να νικήσει ο ΑΟΧ, αν θέλει την παραμονή στη κατηγορία. Είναι 11ος με 7 βαθμούς, 3 βαθμούς πάνω απ' την ομάδα της Χαλκίδας. Φέτος, για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, ο ΑΟΧ είχε αποκλείσει στο Δομοκό τον Αχιλλέα, στα πέναλτι.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Λαμπαραδίου, Κουτσουμπού και Γκολές, απ' το σύνδεσμο του Πειραιά. 
Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα της Χαλκίδας, για την παραμονή της στη Γ' Εθνική, όπως κάναμε και στον Αμπελώνα. Οι παίχτες βρήκαν τον εαυτό τους και μπορούν. Όλοι να δώσουμε το παρόν, να τους εμψυχώσουμε και να τους βοηθήσουμε σε μία ακόμα νίκη. 

Υ.Γ. Όπως τελικά συνειδητοποιήσατε και στο προηγούμενο παιχνίδι, η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, είναι αντίθετη στο να ανοίξει η θύρα 3 και να μπουν οι μαθητές δωρεάν. Όπως μας είπε μέλος του ΔΣ, δεν θέλουν να χάσουν κάποιο "δεκάευρω", μπαίνοντας από τη θύρα 3.
Έτσι λοιπόν, όλοι οι μαθητές θα μπουν δωρεάν απ' τη κεντρική είσοδο, και όποιος θέλει, ας έρθει στην εξέδρα που θα είναι οι οργανωμένοι να στηρίξουμε την ομάδα της Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: