Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

0 ΑΟΧ: Όλα για όλα στον Αμπελώνα

Παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι το παιχνίδι το εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Χαλκίς, στον Αμπελωνιακό, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 15:00. Αυτό το γνωρίζουν οι παίχτες, η διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Αμπελώνα, πιθανόν και με 2 πούλμαν, καθώς το 1 έχει γεμίσει και υπάρχουν κι άλλες συμμετοχές.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, δεν μπορεί να υπολογίσει στον αγώνα με τη Λάρισα, εκτός του Σέγκου που ταλαιπωρείται ακόμα με το γόνατο και πιθανόν να σταματήσει, τον τερματοφύλακα Ιάκωβο Σουτζόγλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά και δύσκολα να παίξει στον αγώνα με τους Θεσσαλούς. Επιστρέφουν στη διάθεση του Τοκπασίδη, οι Γιάννης Γκαράνης και Στέλιος Μπαλαμπάνης, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Αποστόλου Παύλου.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Γρατσάνης, Τζάνης και Κωτούλας, από το σύνδεσμο Τρικάλων.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ο αγώνας αυτός όπως είπαμε είναι ζωής και θανάτου. Ο ΑΟΧ στην προτελευταία θέση, έχει από πάνω του τον Αμπελωνιακό με 5 βαθμούς. Αν θέλει η ομάδα της Χαλκίδας, να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πάρει τη νίκη που είναι το μόνο θετικό αποτέλεσμα. 
Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν και θα ανέβουν 2 πούλμαν στον Αμπελώνα Λάρισας, σε αυτή την τόσο κακή θέση και βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ΑΟΧ, αυτό σημαίνει πολλά. Δείχνει πως οι φίλαθλοι, ούτε στα δύσκολα αφήνουν την ομάδα και μάλιστα στα δύσκολα είναι που ξεσηκώνονται πιο πολύ. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν εκδρομές, όπως Κύμη, Θήβα, Κόρινθο, με ένα πούλμαν. Και σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα τα πήγαινε καλά. Τώρα δίνουν το παρόν με 2 πούλμαν για να στηρίξουν τον ΑΟΧ σε αυτό τον αγώνα ζωής και θανάτου. 
Τώρα, καθήκον των ποδοσφαιριστών είναι να τα δώσουν όλα, να δείξουν ένα καλό πρόσωπο, να βάλουν γκολ και να πάρει ο ΑΟΧ τη νίκη και όχι να παρουσιάσουν την τραγική εικόνα που παρουσίασαν με στα εντός έδρας με Νεοκαισάρεια, Λευκάδια και το πρώτο ημίχρονο με Αγιά. Για να έρθει η νίκη θέλει να τα δώσουν όλα και σίγουρα ένα κίνητρο είναι ότι θα έχουν δίπλα τους και τους φιλάθλους της Χαλκίδας, οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: