Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

2 ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Έκανα περίπου 3 μέρες να συνέλθω από την αηδία που μου προκάλεσε μια δήλωση ενός δημοσιογράφου (που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο φάσμα δημοσιογράφων της Εύβοιας). Διάβασα σε ένα blog που δεν συνηθίζει ρεπορτάζ του ΑΟΧ (τι έγινε ξαφνικά;) όπου αποκαλεί "ανεγκέφαλους", τους φιλάθλους της Χαλκίδας που αποδοκίμαζαν τους ποδοσφαιριστές. 
Διαβάζω και σε ένα άλλο γνωστό blog, τον φίλτατο δημοσιογράφο που επί 4 χρόνια, που ο ΑΟΧ τερμάτιζε 1ος και 2ος, να κάνει πόλεμο και τώρα ξαφνικά να μας λέει να στηρίζουμε την ομάδα που στις 6 πρώτες αγωνιστικές έχει 5 ήττες και 1 ισοπαλία στο 95'. 
Αν νομίζετε ότι είναι οι μόνοι, κάνετε λάθος. Όλοι, είτε δημοσιογράφοι είτε κάποιοι άλλοι, ΕΚΡΑΖΑΝ την ομάδα στα καλά της (1η και 2η θέση), έβριζαν Παστούς, Ιορδανίδες, Λέκκα, Δασκαλόπουλους αλλά και άλλους προπονητές που μετά από 5 νίκες, έκαναν ένα Χ και τους κρέμαγαν. Τώρα η ομάδα δεν σταυρώνει νίκη, στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. ΤΩΡΑ!!! ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 2οι ΕΚΡΑΖΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.


Δεν έχω να πω πολλά. Είστε υποκριτές. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θέλετε το κακό του ΑΟΧ και το παίζεται ξερόλες και αγαπούλες με την ομάδα. Όλοι οι γνωστοί αηδίες δημοσιογράφοι και όλοι οι ψευτοφίλαθλοι. 


Να τα πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή.
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ;
Προσωπική μου άποψη θα συμφωνήσω. Είναι λάθος. ΟΜΩΣ κάποιοι άλλοι έχουν άλλη άποψη. Και θα τεκμηριώσω την άποψη των άλλων.

Ο ΑΟΧ στο παιχνίδι με την Αγιά παρουσίασε 2 πρόσωπα. Στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ κακός και στο 2ο άλλαξε και ήταν καλός και δυνατός με πάθος. 

--- ΑΛΛΑΞΕ;;; --- Τι πάει να πει άλλαξε;

Δηλαδή ΟΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ! ΑΡΑΑ;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ". ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ;;;;;


Και είναι ανεγκέφαλοι επειδή βρίζουν τα παιδιά. Έτσι λένε. ΠΑΙΔΙΑ;;; ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ που σε κάθε εκτός έδρας ακούνε τα εξ αμάξης και εδώ δεν πρέπει να τα βρίζουμε γιατί θα τα πληγώσουμε; Στο ποδόσφαιρο δεν έχει τέτοια συναισθήματα. Κάνεις το λάθος, πάνω στα νεύρα του φιλάθλου θα τα ακούσεις. Όπως π.χ. ο Τσαλμάς που έχασε εκείνη την ώρα το πέναλτι, στιγμιαία όλοι αντέδρασαν αποδοκιμάζοντας τον. Τι πάει να πει αυτό;;; Ότι όπου πετύχουμε τον Τσαλμά θα τον πλακώσουμε;;; ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. 

ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ; ΑΠΟ ΤΑ 14 ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Δεν είναι τόσο φλώροι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ. Μην τους συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά και αν δεν το αντέχουν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Τι να πουν οι παίχτες του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο; Τι να πουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη; Τι να που οι παίχτες της ΑΕΛ που έφαγαν παίχτες απ' τους φιλάθλους της, την χρονιά που έπεσαν στη Β' Εθνική; Παιδιά δεν είναι και αυτά; Ίδιες ηλικίες με τους δικούς μας. Δεν είναι σαν άνθρωποι κάτι παραπάνω. 

Άποψη μου είναι ότι μεγάλο μέρος, εκτός φυσικά της διοίκηση και του Καθαροσπόρη, ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές. ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ. ΑΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΑΛΙΑ.

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;


Τέλος φτάνουμε στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, προπονητή του ΑΟΧ. Σίγουρα οι ευθύνες θα πέσουν πάνω του, είτε έχει είτε όχι. Πάντα ο προπονητής την πληρώνει. Δεν μπορούμε να πούμε αν πρέπει να φύγει η όχι. Μπορούμε όμως να του πούμε, να βάλει σε μια τάξη τους ποδοσφαιριστές και να τους κάνει να βγαίνουν όπως στο 2ο ημίχρονο με την Αγιά και καλύτερα. Είναι από τους λίγους στην ομάδα που ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΟΧ!!!!! Και ξέρει τι πρέπει να κάνει γι αυτό!!!!

Τόσο απλά κύριοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που μας αποκαλούσατε ανεγκέφαλους εμάς που αποδοκιμάζαμε την ομάδα. Τόσα χρόνια αποδοκιμάζατε τις ομάδες της 1ης και της 2ης θέσης και τώρα τι;;; Μας λέτε ότι είναι "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" παιδιά και να τα στηρίξουμε; ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Γιατί πρώτον εσείς θέλετε να πέσει ο ΑΟΧ, γι αυτό και στηρίζεται αυτά τα χάλια και δεν στηρίζατε τις πιο καλές εποχές και 2ον να ξέρετε κάτι πολύ σημαντικό. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΟΧ!!! Όχι πρόσωπα, όχι ονόματα, μόνο την ομάδα. Τα χρώματα (τα οποία κάποιοι τα ξέχασαν, ας μην το αναφέρω... που είναι το ριγέ μπλε μαύρο;;;;;;) και το έμβλημα της Αρέθουσας. Αυτό στηρίζουν οι φίλαθλοι. Όλοι οι άλλοι είναι περαστικοί. 

ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΟΧ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ!!!

2 σχόλια:

THANOS -3- είπε...

ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΟΧ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΘΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΟΧ. Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ. ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΟΧ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια αλλη μια φορα φανηκαν πια ειναι τα λαμογια τα λαμογια αυτα βρισκονται εντος της πολης της χαλκιδος και εκμεταλευονται τον φιλαθλο κοινο ελεγε ο κυριος καθαρασπορης οτι η ενδητες που ηραθαν να παρουν τον αο χαλκις ηταν λαμογια αλλα δυστηχως τα λαγομια ηταν αυτος και η παρεα του καταλαβαμε πιο ειναι το κινητρο του για να μαζεψει ψηφους και οχι για να βοηθησει την ομαδα μας για αυτο λοιπον δεν παταει και στο γυπεδο γιατι ξερει οτι η φιλαθλη θα του τα ψαλουνε για υτο υποστηριζει οτι την ομαδα θελει να την ριξει στο τοπικο και ο προπονητης κυριος παναγιωτης τοπασιδης .. που τον στηριζει ο ιδιοσ ...για να μαθει λοιπον ο κοσμους το τι γινεται στο συμβουλειο που εγινε την τριτη επιστρατεψε ο κυριος καθαροσπορης και ο κυριος τοπασιδης τους ποδοσφαιριστες για να τον στιριξουνε τον κυριο τοπασηδη ενω τα 13 ατομα απ την διεικηση θελανε να τον απομακρινουν απ την ομαδα ενω ο κυριος καθαροσπορεις και η ποδοσφαιριστες τον υποστηριξαν τον κυριο τοπασιδη και ο κυριος καθαροσπορεις εκβιασε λεγοντας τους οτι αν φυγει ο κυριος ταπασηδης θα φυγω ακαι εγω και θα διαλισω την ομαδα νομιζει οτι αυτο που κανει ο κυριος καθαροσπορεις θα περασει τοσο απλα απ τους φιλαθλους ? που ολοι ξερουν οτι ο σκοπος του ειναι να αρπαξει ψηφους και οχι να σωσει την ομαδα μας για αυτο λοιπον αν εχει τα κοτσια να ερθει στο γυπεδο αν χασει η ομαδα με τον αμπελονιακο στο εντος ενδρας και να μς αντιμετωπειση αν μπορει ... και τι να μας πει οπως μας ειπε και στην γενικη συνελευσει οτι η γυρω ακαδιμιες θα τον βοηθησουνε και του γυρισανε ολοι την πλατη με 8 χιλιαδες ευρω που υποτιθεται οτι φερατε κυριε καθαροσπορη νιμιζετε οτι φτιαχνετε ομαδα η με αυτα που κανετε της γελιωτητες αλλα οπως δηλοσατε εσεις και ο κυριος τοπασηδης θελετε την ομαδα να την ριξετε στο τοπικο και δε σας ενδιαφερεια υτο δηλοσατε εσεις και ο κυριος τοκπασηδης για αυτο λοιπον στον αγωνα μετα τον αμπελονιακο ετοιμαστειτε τους φιλαθλους θα βρειτε μπροστα σας οσο εσεις κυρις καθαροσπορεις και ο κυριος τοπασηδη που δεν τον ενδιαφερη η ομαδα αλλα μονο τα 800 ευρ που θελει ν απαιρνει ... φιλαθλη του αο χαλκις