Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Δύσκολο ματς με ΑΕΝΚ

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (16.00) με τη Νέα Κηφισιά, δίχως τον τραυματία Αλέξη Σπανό. Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης είχε δηλώσει για το ματς της 7ης αγωνιστικής.
«H Νέα Κηφισιά, έχει πλούσιο ρόστερ και καλό μπάτζετ. Φυσικά είναι νεοφώτιστη και δεν έχει βρει τον εαυτό της. Δεν με ξεγελάει η βαθμολογική της θέση. Ξέρουμε ότι το ματς είναι δύσκολο γιατί είναι σε ανάλογη θέση με την δική μας την προηγούμενη αγωνιστική. Ξέρουμε λοιπόν τι θα αντιμετωπίσουμε. Για μας είναι σημαντικό να μην βρουν τον εαυτό τους οι δύο έμπειροι Έλληνες (Τσαλδάρης-Μπάρλος), να περιορίσουμε τον Λιακόπουλο και να δώσουμε έμφαση στον Κρόκερ. Δίχως, όμως, να υποτιμήσουμε κανέναν άλλον, γιατί έχουν έμπειρους παίκτες σαν τον Πετροδημόπουλο και τον Κομποδιέτα».
Από την πλευρά του ο Νίκο Στρναντ τόνισε. «Απέναντι στον ΚΑΟΔ, βελτιωθήκαμε στην άμυνα κι έτσι μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον δικό ρυθμό. Αυτό θα είναι το κλειδί και στο ματς με την Νέα Κηφισιά, με την διαφορά ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, αφού αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να μπορέσουμε να τους περιορίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: