Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: Αποτελέσματα 14-15/12/13

Για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣΕ, ο ΑΟ Χαλκίς, νίκησε το Σάββατο μέσα στο Βατώντα,τον Άλκιμο Νέας Αρτάκης, με σκορ 1-2. Τα γκολ για τους παίδες του ΑΟΧ, πέτυχαν οι Ματράκας και Παντελάκης. Οι παίδες της Χαλκίδας, νίκησαν για 2η φορά την ακαδημία του Άλκιμου, δείχνοντας πως δεν χρειάζεται να συνεργάζεσαι με αγγλική ομάδα, για να κερδίζεις, αλλά ούτε να στέλνεις γονείς πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και να "στολίζουν" τον προπονητή. Ίσως γιατί στον πάγκο ήταν ο Δημήτρης Ελευθεριάδης και όχι ο Μιχάλης Μαύρος που τιμωρήθηκε, εξαιτίας κάποιων που στον αντίστοιχο εντός έδρας αγώνα πήγαν και είπαν στον διαιτητή πράγματα που δεν ίσχυαν. 

Για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα AFC παίδων, η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, αγωνίστηκε χθες με βασικές ελλείψεις, απέναντι στην ομάδα του Φωστήρα και παρά την πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκαν με σκορ 5-2, έχοντας ως σκόρερ τον Καρυστινό που πέτυχε 2 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου το σκορ ήταν 2-2, ενώ ακυρώθηκε και καθαρό γκολ της ομάδας της Χαλκίδας ως οφσάιντ την ώρα που το σκορ ήταν 3-2. Στον πάγκο της ομάδας, ήταν ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, ενώ οι παίδες είχαν αγωνιστεί και την προηγούμενη μέρα, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΕ.

Για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα ακαδημιών AFC η ομάδα νέων του ΑΟ Χαλκίς, κέρδισε χθες με σκορ 0-3, την αντίστοιχη ομάδα νέων του ΠΑΣ Ιλιού. Οι νέοι του ΑΟΧ, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Μιχάλη Μαύρου, απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να απειλήσει ιδιαίτερα. Τα γκολ για την ομάδα νέων της Χαλκίδας, πέτυχαν οι Ζευγολάτης (2 γκολ: το ένα με κεφαλιά και το άλλο με φάουλ έξω από την περιοχή) και Πριόνας (με πλασέ μετά από σέντρα του Μπασινά).

Φωτορεπορτάζ απ' τον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣΕ, Άλκιμός 1-2 ΑΟΧ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: