Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΟ: Σήμερα στις 16:00, ζωντανά απ' τη ΔΤ

Ο Ίκαρος Χαλκίδας αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (16.00 ζωντανά απ' τη Δημόσια Τηλεώραση) τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αμφίβολη είναι η παρουσία των Ιβάν Άσκα-Αλέξη Σπανού, στο πρώτο ματς του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της ομάδας. 
«Θα προσπαθήσουμε να "χρησιμοποιήσουμε" τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, εν’ όψει των επόμενων αναμετρήσεων με ομάδες ιδίων στόχων με τους δικούς μας», ανέφερε ο κόουτς Λυκογιάννης και συμπλήρωσε. «Απέναντι σε έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου, όπως ο Παναθηναϊκός μπορείς να "μάθεις" και να κερδίσεις πολλά. Δουλέψαμε σε συγκεκριμένα κομμάτια κατά την διάρκεια της εβδομάδας και μέσα από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, θα μπορέσουμε να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και παράλληλα θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπανικολόπουλος πρόσθεσε: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά τον ερχομό του κόουτς Λυκογιάννη και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στην φιλοσοφία του. Από κει και πέρα, θα πρέπει να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, καθώς μια ομάδα με την ποιότητα και το βάθος του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο ότι θα τα εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: