Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αύριο 28/12, στη Θεσσαλονίκη με Άρη

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει ο Ίκαρος Χαλκίδας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, τον Άρη Θεσσαλονίκης, στις 16:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nikos Galis Hall). 
Ο Άρης, μια απ' τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, βρίσκεται στην 8η θέση με 4 νίκες και 6 ήττες και είναι 1 βαθμό πάνω απ' την ομάδα της Χαλκίδας. Μάλιστα πριν μόλις λίγες μέρες, ο Χαλκιδέος πρώην προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, αποχώρησε απ' την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήγε στην Τουρκική Εφές Ανατόλου, με αποτέλεσμα ο Άρης, να μείνει χωρίς προπονητή και να είναι ακόμα στην αναζήτηση. 
Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ίκαρος Χαλκίδας, που αν και δύσκολο, θέλει να πετύχει τη νίκη, μέσα στη Θεσσαλονίκη και να κλείσει το 2013, με την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.
Τόσο ο Ίκαρος Χαλκίδας, όσο και ο Άρης, προέρχονται από νίκες και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι Ευβοιώτες, νίκησαν για το πρωτάθλημα, τον Ηλυσιακό ενώ ο Άρης, νίκησε για το κύπελλο Ελλάδος τον Πανιώνιο και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης.
Όλα θα κριθούν αύριο στο παρκέ του Αλεξάνδρειου με τις 2 ομάδες, να θέλουν να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα το 2013. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: