Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

0 ΧΑΛΚΙΔΑ 1-2 ΛΑΜΙΑ: Καλύτερη αλλά έχασε και πάλι

Στο ίδιο έργο οι θεατές, που γι ακόμα ένα αγώνα βλέπουν την ομάδα τους να είναι καλύτερη, αλλά παρόλα αυτά να χάνει. Αυτή τη φορά, απ' το υποτιθέμενο φαβορί για την άνοδο, Λαμία, με σκορ 1-2, στο χθεσινό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Οι φιλοξενούμενοι, που δεν εν τέλει δεν έχουν και κάποια σπουδαία ομάδα για άνοδο, έκαναν 2 φάσεις, πέτυχαν 2 γκολ σε στιγμή αδράνειας της άμυνας και πήραν το τρίποντο, σε αντίθεση με τον ΑΟΧ που έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν του δόθηκαν 2 πεντακάθαρα πέναλτι.
Η Λαμία, έπιασε στον ύπνο τον ΑΟΧ και πέτυχε γκολ, μόλις στο 3ο λεπτό, όταν από πλάγιο άουτ που εκτέλεσε ο Ζλατκόφσκι, ο Κυπτίου μπήκε στην καρδιά της άμυνας της Χαλκίδας που "κοιμήθηκε" και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο ΑΟΧ δεν πτοήθηκε αν και φαινόταν πως το γκολ που δέχτηκαν οι παίχτες, τους επηρέασε ψυχολογικά. Στο 12', ο Βαλκάνος από σέντρα, σηκώνεται και παίρνει μια κεφαλιά μπροστά στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Φιρινίδη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 30', ο Τσαλμάς πιάνει ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα που χτύπησε στα σώματα των αμυντικών της Λαμία, πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι. Στο 40΄, από μια βαθιά μπαλιά, ο βαλκάνος πήγε να βρεθεί τετ α τετ με τον Φιρινίδι, αλλά δέχτηκε ένα "ύπουλο" σπρώξιμο, μέσα στη περιοχή, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 44' ο Βαλκάνος εκτέλεσε ένα κόρνερ για τη Χαλκίδα, οι Λαμιώτες έδιωξαν, όμως μια κεφαλιά και στη συνέχεια μια άλλη κεφαλιά - βαθιά μπαλιά που εκμεταλλεύτηκε ο Καραμπάς, πλάσαρε και ισοφάρισε για την ομάδα της Χαλκίδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά και πάτησε το υποτιθέμενο φαβορί για άνοδο. Στο 60', από βαθιά μπαλιά, ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Φιρινίδης διώχνει με κεφαλιά έξω απ' τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πάει στον Γκιόκα που σουτάρει σε σχεδόν εστία, αλλά το πολύ μακρινό του ψηλοκρεμαστό σουτ, καταλήγει άουτ. Στο 65', σέντρα του Βαλκάνου, ο Ναουμίδης ανενόχλητος μπροστά στον Φιρινίδη πιάνει τη κεφαλιά και τη στέλνει άουτ. Παρόλα αυτά ο διαιτητής σφύριξε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ. Στο 70' ο διαιτητής δεν δίνει δεύτερο "πεντακάθαρο" πέναλτι για τον ΑΟΧ. Ο Τσαλμάς μέσα στη περιοχή κάνει μια ντρίμπλα και περνάει την μπάλα πάνω από τον Γόγολο ο οποίος σηκώνεται και την κόβει πεντακάθαρα με το χέρι και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί. Στο 83', ο διαιτητής δίνει ανύπαρκτο φάουλ στη Λαμία, έξω απ' την περιοχή προς τα αριστερά. Ο Διαμαντίδης εκτελεί μέσα στη περιοχή, ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Ντουμάνης, δεν κάνει καλή έξοδο και ο Γκι Γκι Λεμά με κεφαλιά κάνει το 1-2 και παγώνει το στάδιο της Χαλκίδας.
Με αυτό τον τρόπο ο ΑΟΧ, για άλλη μια φορά χάνει ένα παιχνίδι, παρόλο που ήταν καλύτερος. Ο διαιτητής, παρόλο που ήταν σχετικά καλός σε όλες τις άλλες φάσεις, έκλεισε τα μάτια σε 2 πέναλτι και έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ, που επωφελήθηκε η Λαμία και πήρε τη νίκη.
Δυνατό παρόν έδωσε ο κόσμος και οι 600 φίλαθλοι που βρέθηκαν περίπου στο στάδιο. 25 φιλάθλους είχε και η Λαμία.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο ΑΟΧ παίζει πάλι εντός έδρας και φιλοξενεί τον ΑΣ Τρικάλων, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο ΑΟΧ πρέπει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, διαφορετικά όλοι μετά θα συμβιβαστούμε στον υποβιβασμό.

ΑΟ Χαλκίς (Π. Ταυταρίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (79΄Κηρύκος), Τσαλμάς, Γκαράνης (86΄ Τσουπεής).
ΠΑΣ Λαμία (Π. Αμανατίδης): Φιρινίδης, Σκόρδας, Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας (46΄Σπυριδάκης), Αντωνόπουλος, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ (60΄ Γκι Γκι Λεμά), Διαμαντίδης, Κιπτίου (90΄Μαλισόβας).

Δείτε το βίντεο - ρεπορτάζ του αγώνα:

Α.Ο.Χαλκίδας-ΠΑΣ Λαμία 1-2 από LAMIASTARGR

Φωτορεπορτάζ:










Δεν υπάρχουν σχόλια: