Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: Αποτελέσματα 11, 12 και 13/1/14


Σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πάρκου του λαού, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, για το πρωτάθλημα παίδων ΕΠΣ Ευβοίας, ο ΑΟ Χαλκίς νίκησε άνετα τη συμπολίτισσα Έξω Παναγίτσα, με σκορ 8-0. Τα γκολ για τον ΑΟΧ, πέτυχαν οι Παντελάκης (2), Καρυστινός (2), Ντούρμας, Ματράκας, Κουρτίδης και Τσεκούρας. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο παρουσίασαν τα παιδιά του προπονητή Δημήτρη Ελευθεριάδη, αφού σε κάποια σημεία του αγώνα πραγματικά "κρυβόταν" η μπάλα!

Αποτελέσματα των ομάδων του ΑΟ Χαλκίς στο Θουκυδίδειο πρωτάθλημα ακαδημιών 
Κυριακή 12/1/14 
Εφηβικό: Λαύρα Αργυρούπολης 2-7 ΑΟ Χαλκίς 
Παιδικό: ΑΟ Χαλκίς 0-2 ΑΟΤ Αλίμου 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στους προπονητές της ομάδας του ΑΟΧ, Μιχάλη Μαύρο (ομάδας εφήβων) και Δημήτρη Ελευθεριάδη (ομάδας παίδων).

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες, μεταξύ της ομάδας παίδων του ΑΟ Χαλκίς και της Μεικτής Ευβοίας παίδων, η ομάδα της Χαλκίδας κέρδισε με σκορ 1-0. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους μικρούς κυανόμαυρους παίχτες, απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο (οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές παίδων της Εύβοιας), αφού τα αγόρια του Δημήτρη Ελευθεριάδη παρουσίασαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με πολλούς αυτοματισμούς, μεγάλη ταχύτητα και ασύλληπτο passing game. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του ΑΟΧ και στον προπονητή.

Φωτορεπορτάζ, απ' τον αγώνα ΑΟ Χαλκίς 8-0 Έξω Παναγίτσα:





Δεν υπάρχουν σχόλια: