Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ: Κυριακή 12/1 φιλοξενεί τη Λαμία στις 15:00

Ένα παιχνίδι με άρωμα από τα παλιά, θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Ο ΑΟ Χαλκίς, φιλοξενεί τη Λαμία, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για τη 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Το 2014 μπήκε και ο ΑΟ Χαλκίς, δεν έχει πετύχει ακόμα εντός έδρας νίκη, στο στάδιο Χαλκίδας, αυτή την αγωνιστική περίοδο. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνα της νέας χρονιάς, με έναν δύσκολο αντίπαλο, καθώς η Λαμία, βρίσκεται στη 1η θέση, μαζί με την Κύμη.
Ο ΑΟΧ προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 μέσα στην Καρδίτσα, απ' τον ΑΟΧ, ενώ η Λαμία προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα σοκ, με τα Τρίκαλα, με σκορ 2-4.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Ζαραβίνος, Σαμοϊλης, Ντάλλας, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών και Τριανταφυλλίδης απ' τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.
Αύριο, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, o Σύνδεσμοw Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, θα μοιράσει δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές, σε σχολεία.
Όλοι οι φίλαθλοι να δώσουμε το παρόν σε αυτό το παιχνίδι της ομάδας της πόλης μας, απέναντι στη Λαμία, που θα την ακολουθήσουν και οι δικοί της φίλαθλοι. Μπορεί η διαφορά στη βαθμολογία να είναι μεγάλη, αλλά ένα ιστορικό ντέρμπι, πάντα είναι ντέρμπι και τη Κυριακή, ο ΑΟΧ, μπορεί να πάρει τη νίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: