Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ 2-1 ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επιτέλους εντός έδρας ΝΙΚΗ!!!

Χρειάστηκε να έρθει το 2014 για να πετύχει ο ΑΟ Χαλκίς, την πρώτη του εντός έδρας νίκη, για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε χθες τον ΑΣ Τρικάλων με σκορ 2-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι ψηλά στη βαθμολογία.
Ο ΑΟΧ μπήκε για άλλη μια φορά δυνατά στον αγώνα και στο 15' με γκολ του Γκαράνη, ο ΑΟΧ προηγήθηκε με 1-0. Στη συνέχεια η μπάλα παίχτηκε στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν κάποιες σημαντικές φάσεις, με τα Τρίκαλα να πιέζουν για την ισοφάριση. Στην επανάληψη ο ΑΟΧ διπλασίασε τα τέρματα του στο 55', όταν από σέντρα του Τσαλμά, ο Καραμπάς μπροστά απ' τον Ψωμιάδη σούταρε αλλά το σουτ του αποκρούστηκε και στην επαναφορά, ο Ναουμίδης με σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' τα Τρίκαλα μείωσαν σε 2-1, όταν από σέντρα του Καραγιάννη, ο Τεντολούρης βγήκε τετ α τετ με τον Ντουμάνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, τα Τρίκαλα προσπάθησαν να μειώσουν αλλά εν τέλει ο ΑΟΧ ήταν αυτός που πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, την πρώτη του εντός έδρας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Δυνατή η παρουσία του κόσμου, που στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα. Ο ΑΟΧ ανανέωσε τις ελπίδες για παραμονή και την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ο ΑΟΧ θα δώσει έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, αυτή τη φορά στη Νάουσα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Οι 2 ομάδες έχουν στόχο την παραμονή, η Νάουσα είναι κοντά στη ζώνη και οι παίχτες του ΑΟΧ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνει η Χαλκίδα στην Γ' Εθνική.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Βαλκάνος, Γκιόκας (90' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (82' Αυλωνίτης), Γκαράνης (82 Κωνσταντάγκας), Ταυταρίδης.
ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τιμόθεος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μπόντε (83' Ιωαννίδης), Κάλφας (40 λ.τρ. Μυριώτης), Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης, Ηλίας Μ., Καραγιάννης,, Τεντολούρης Α., Πέντσας.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:













AO Xαλκίς-Τρίκαλα 2-1 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: