Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κυριακή 2/2, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

Τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσει ο Ίκαρος Χαλκίδας, στην Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στο κλειστό Κανήθου. Η ομάδα της Χαλκίδας, έρχεται αντιμέτωπη με μια απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μόνο στόχο, να παίξουν δυνατά και να σταθούν άξια απέναντι σε μια τέτοια ομάδα.
Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων είναι εμφανής. Όμως οι παίχτες της Χαλκίδας, δεν χάνουν τις ελπίδες και θέλουν να πετύχουν, αυτό που πέτυχε και ο ΚΑΟ Δράμας (είχε κερδίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό). Δύσκολο μεν, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Ταβουλαρέα, Αφεντουλίδης και Β. Τσώνος.
Στο γήπεδο θα υπάρχουν τόσο φίλαθλοι της Χαλκίδας, αλλά και μερικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», καλεί τον κόσμο της Χαλκίδας, να υποστηρίξουν μαζί την ομάδα της πόλης τους, που έχει ανάγκη τη νίκη για την παραμονή, παρά τον Ολυμπιακό, ο οποίος είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλον, θα είναι στον τελικό τον playoff, μαζί με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΦ Χαλκίδας, για το πως θα εισέλθουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, στο κλειστό Κανήθου και τι πρέπει να προσέξουν, ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: