Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

1 ΣΦΧ: Δωρεάν λεωφορείο και δωρεάν είσοδο στον Ίκαρο απ' τον αγώνα με ΑΟΧ

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ίκαρου Χαλκίδας, ανακοινώνει ότι μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ Χαλκίς - ΑΣ Τρικάλων, έξω από το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, θα βρίσκεται λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει τους φιλάθλους απ' το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας (μαζί με τους οργανωμένους του ΣΦΧ), με προορισμό το κλειστό Κανήθου, για τον αγώνα μπάσκετ, μεταξύ του Ίκαρου Χαλκίδας και του Ρεθύμνου. Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν δωρεάν με το λεωφορείο, θα εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ και το κλειστό Κανήθου, μαζί με τους οργανωμένους.

Λόγο του αγώνα ΔΕΝ θα ισχύει αυτό που γίνεται σε κάθε παιχνίδια, δηλαδή 1 ώρα νωρίτερα για να μπουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι δωρεάν, καθώς εκείνη την ώρα θα βρίσκονται στον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟΧ με τον ΑΣ Τρικάλων. ΔΩΡΕΑΝ όμως θα εισέλθουν στο Κανήθου, όσοι ξεκινήσουν μαζί με τους θεατές και τους οργανωμένους του ΣΦΧ, με το λεωφορείο απ' το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα τελειώσει περίπου στις 15:50. 

Όλοι λοιπόν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, ελάτε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΟ Χαλκίς - ΑΣ Τρικάλων και στη συνέχεια θα μεταβούμε ΔΩΡΕΑΝ στο λεωφορείο (το οποίο μίσθωσε η διοίκηση του Ίκαρου Χαλκίδας) και ΔΩΡΕΑΝ στο κλειστό Κανήθου για τον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Ρέθυμνο. 

  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ
  • ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
  • Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Τα 2 παιχνίδια είναι σημαντικά για την παραμονή των 2 αντιπροσωπευτικών ομάδων τις πόλης μας, γι αυτό και πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν.


  • ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κυριακή 19/1, ώρα 14:00, Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας)
  • ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κυριακή 19/1, ώρα 16:00, Κλειστό Κανήθου)


Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας 
«Τρελά Νερά»
Crazy Water's Club

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥΠΕΡ 3!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΕΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ-3