Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ: Αποχώρησαν απ' το ΔΣ οι Αφοί Λινάρδου

Παρελθόν απ' το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, αποτελούν ο Χρήστος και ο Βαγγέλης Λινάρδος. Όπως ανέφεραν στο blog των φιλάθλων της Χαλκίδας, αποχωρούν διότι κάποια άλλα μέλη του Δ.Σ. τους είχαν σχολιάσει αρνητικά. Μάλιστα στην κοπή της πίτας του ΑΟΧ, κάποιοι απ' το Δ.Σ. είχαν κάνει άσχημους χαρακτηρισμούς εναντίων τους, ενώ στους εντός έδρας αγώνες με την Κύμη και τη Λαμία, κάποια μέλη του Δ.Σ. τους είχαν σχολιάσει αρνητικά σε φιλάθλους της Χαλκίδας.
Οι Αφοί Λινάρδου, στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, είχαν φροντίσει να έρθουν στην ομάδα 2 ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης σχολίασαν πως οι μεταγραφές αυτές, ήταν κινήσεις εντυπωσιασμού.
Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη Καθαροσπόρη, ενώ επιβεβαιώνουν, πως στην ομάδα, έφεραν 9000 ευρώ, με αποδείξεις που τις έχει ο ταμίας της ομάδας, Δημήτρης Πίγκος, ενώ έφεραν και τις περισσότερες διαφημίσεις - πινακίδες (σύνολο 15), στην ομάδα και πούλησαν τα περισσότερα διαρκείας (σύνολο 40). Επίσης τον προηγούμενο μήνα, έβαλαν και 1000 ευρώ για μισθοδοσία ποδοσφαιριστών.
Το σίγουρο είναι πως θα είναι δίπλα στην ομάδα σαν φίλαθλοι, όπως είναι εδώ και δεκάδες χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: