Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Στην Πάτρα με τους φιλάθλους του, θέλει το διπλό

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ταξίδεψε για την Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει (Κυριακή 26/1-18.00) τον Απόλλωνα, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι παίχτες του Ίκαρου θέλουν το διπλό, με το οποίο θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα παραμονής, ενώ οι φίλαθλοι, θα ακολουθήσουν οργανωμένα την ομάδα και θα δώσουν βροντερό παρόν, μέσα στο κλειστό Απόλλωνα της Πάτρας. 

«Ο αντίπαλος μας προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και με την προσθήκη των Ρος-Μιλουτίνοβιτς έχει βρει πολύ καλή χημεία», ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης και συνέχισε. «Αυτό σημαίνει πως η δική μας ομάδα θα πρέπει να παίξει ανάλογα καλά κι ενδεχομένως καλύτερα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ρέθυμνο. Και σε αυτό το ματς θα πρέπει να δώσους έμφαση σε δύο στοιχεία Στην άμυνα και στην ομαδικότητα. Όταν γυρίζουμε την μπάλα σωστά και με υπομονή, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και με αντίπαλο τον Απόλλωνα»


Από την πλευρά του, ο Ράιαν Ρίτσαρντς τόνισε. «Δείξαμε απέναντι στο Ρέθυμνο πολύ καλά στοιχεία, αλλά θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ για να αξιοποιήσουμε τα δικά μας όπλα».

Διαιτητές του αγώνα Απόλλων Πατρών, Ίκαρος Χαλκίδας, θα είναι οι Τανατζής, Μάνος και Γκούμας.

Οι φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν οργανωμένα τον Ίκαρο Χαλκίδας, στην Πάτρα, θα μαζευτούν στα αγάλματα της παραλίας Χαλκίδος, στις 12:30. Όποιος δεν έχει κλείσει θέσεις τηλεφωνικά και θέλει να παρευρεθεί στον αγώνα, μπορεί να έρθει, με την προϋπόθεση όμως να υπάρχουν θέσεις στο λεωφορείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: