Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

0 ΑΟΧ 1-0 ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Μαχητής στην παραμονή με γκολ στο 91'

Έστω και στο τέλος, ο ΑΟ Χαλκίς, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Χαλκίδας, νίκησε με σκορ 1-0 τον Μαχητή Τερψιθέας, με γκολ που πέτυχε ο Κωσταντάγκας στο 91ο λεπτό. Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ο ΑΟΧ πλησίασε στους 3 βαθμούς, από τη θέση παραμονής στην κατηγορία.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις 2 ομάδες, χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία. Μελανό σημείο του αγώνα, ήταν στο 38', όταν σε κόρνερ που κέρδισε ο ΑΟΧ, ο Καραμπάς και ο Κρεββατάς, στην προσπάθεια τους να πετύχουν τη μπάλα, συγκρούστηκαν μετωπικά. Ο παίχτης του ΑΟΧ, συνέχισε των αγώνα, γλιτώνοντας με έναν επίδεσμο στο κεφάλι, σε σχέση με τον παίχτη της Τερψιθέας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε 15 ράμματα.
Η καλή στιγμή για τη Χαλκίδα, ήρθε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όπου στο 47', ο Γκιόκας με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 51' το σουτ του Ταυταρίδη πέρασε λίγο άουτ και στο 56' ο Γκιόκας δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε, μετά από σέντρα του Πέτση, στέλνοντας τη μπάλα έξω. Ο Μαχητής, βγήκε στο 2ο ημίχρονο και κλείστηκε στα καρέ, θέλοντας να πάρει την ισοπαλία, με τον ΑΟΧ να πιέζει και να δημιουργεί ελάχιστες φάσεις. Το γκολ για τον ΑΟΧ, ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαλκάνος, ο Τσαλμάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Μαχητή, κι εκεί ο Κωσταντάγκας κοντρόλαρε την μπάλα και πλάσαρε, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα.
Να σημειώσουμε πως σε αυτή την αγωνιστική, ο Πυργετός δεν κατέβηκε στο Μακροχώρι, να αγωνιστεί με την Ένωση Απόστολου Παύλου και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει απ' το πρωτάθλημα.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Νεοκαισάρεια Πιερίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα, στις 15:00. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», θα διοργανώσει εκδρομή για να παρευρεθούν οι φίλαθλοι δίπλα στον ΑΟΧ. Η τιμή του Λεωφορείου, είναι στα 10 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια θα είναι δωρεάν. Όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το εισιτήριο, μπορούν να το αναφέρουν και να έρθουν. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Αυλωνίτης (60' Κωνσταντάγκας), Τσατσαρώνης (70' Μπαλαμπάνης), Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας, Τσαλμάς (77' Κυρήκος), Πέτσης.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθόδωρος): Μπρέλιας, Κρίτσας (89' Παυλόπουλος),. Παγκαρλιώτης, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (57' Μαντζαφούλης), Μόλας, Κρεββατάς (40' λ.τρ. Πατσιαβούρας), Νικούλης, Μαλάκο.






ΑΟ Χαλκίς-Μαχητής Τερψιθέας 1-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: