Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

0 ΑΟΧ 2-1 Ρ. ΦΕΡΑΙΟΣ: Ανατροπή και ελπίδες παραμονής

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες ο ΑΟ Χαλκίς, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με 2-1 τον Ρήγα Φεραίο και αναπτέρωσε πάλι τις ελπίδες για παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο ΑΟΧ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά οι νερατζούρρι, έδωσαν τη ψυχή τους, ανέτρεψαν το παιχνίδι, με 2 γκολ του πρωταγωνιστή Βαλκάνου και πήραν τους 3 πολύτιμους βαθμούς, που τους έφεραν 2 βαθμούς κοντά απ' την παραμονή.
Στο 7' και στο 25' ο Αυλωνίτης πήρε τις κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κόρνερ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 27' ο Τσουμπέκος κατάφερε και σταμάτησε την προσπάθεια για γκόλ του Τσαλμά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΑΟΧ χάθηκε στο 38' όταν ο Γκιόκας αστόχησε εξ επαφής σε άδειο τέρμα στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς να έχει την υπεροχή, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Ρήγα Φεραίου συνέχισε να αμύνεται σωστά και να επιχειρεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις, όπου σε μία από αυτές, ίσως και η μοναδική σε όλο τον αγώνα, στο 57' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Γκίκα μέσα από την περιοχή και να παγώσει το στάδιο, καθώς σε εκείνο το σημείο, η απόσταση παραμονής, αυξήθηκε στο -8. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίχτες του ΑΟΧ, κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τον Ρήγα Φεραίο στα καρέ του και "βομβαρδίζοντας" την αντίπαλη εστία συνεχώς. Στο 71' σε ανατροπή του Γκαράνη από τον Ζενούνι μέσα στην περιοχή, ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε πέναλτι και ο Βαλκάνος ευστοχώντας από τα 11 μέτρα έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 75' η ομάδα μας έκανε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας και άλλο γκολ από «στημένη» φάση. Σκόρερ και πάλι ο Βαλκάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις και πολλά φάουλ από τις 2 ομάδες, με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 93' μετά από στημένη φάση και εξ' επαφής άστοχο σουτ. Ο Ρήγας Φεραίος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη στο 93'. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Χαλκίδας να πανηγυρίζουν έξαλα καθώς και τους φιλάθλους, τόσο μέσα, όσο κι έξω απ' το στάδιο.


Απαράδεχτοι οι Διαιτητές του αγώνα, Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Παπανικολάου, από το σύνδεσμο της ΕΠΣ Κορινθίας, οι οποίοι αδίκησαν τη Χαλκίδα σε διψήφιο αριθμό φάσεων και δεν δόθηκαν 3 πέναλτι. 
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟΧ, είναι στις 1 Μαρτίου, στη Νάουσα με τα Λευκάδια.


ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Κηρύκος (62' Κωνσταντάγκας), Αυλωνίτης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (82' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (92' Ευσταθίου), Γκαράνης. 
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης (82' Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (66' Ζενούνι), Χατζής, Γκίκα (86' Ρηγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: