Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

0 ΣΦΧ ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ: Κοπή της πίτας 2014

Την κοπή της πίτας για το 2014 πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», στο Στρογγυλό Καφέ - Μπαρ, στη παραλία Χαλκίδας.
Το παρόν έδωσαν εκτός απ' τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας, η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς (Βασίλης Ταρνανάς, Τάσος Καρυστινός, Βαγγέλης Μαδαρός, Παναγιώτης Πικραμένος, Άρης Γρύλος) και η διοίκηση του Ίκαρου Χαλκίδας (Δημήτρης Κακάτσος, Ηλίας Μπουρμάς).
Τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Χαλκίδας, μίλησαν για την προσπάθεια που κάνουν, προσθέτοντας ότι είναι μια "παρέα", η οποία θέλει να μεγαλώσει και να είναι δίπλα στις ομάδες της πόλης.
Οι "συνδεσμίτες" τίμησαν τον Βασίλη Ταρνανά για την προσφορά του στον ΑΟ Χαλκίς και τον Ίκαρο Χαλκίδας για την παρουσία του στη Basket League (Α1). Ο Βασίλης Ταρνανάς, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Χαλκίδας για την εκδήλωση αυτή και για τη στήριξη στον ΑΟΧ, ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια. Από μεριάς του Ίκαρου Χαλκίδας, μίλησε ο Ηλίας Μπουρμάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Χαλκίδας, για τη στήριξη του Ίκαρου Χαλκίδας και την κόσμια συμπεριφοράς τους, δηλώνοντας ότι είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν εντυπωσιαστεί απ' τον κόσμο της Χαλκίδας και τη στήριξη στην ομάδα. Έδωσε συγχαρητήρια στον σύνδεσμο φιλάθλων γι αυτή την προσπάθεια, τους παρότρυνε να συνεχίσουν και ανέφερε πως τον επόμενο μήνα, θα ξεκαθαρίσει το διαδικαστικό θέμα με την επίσημη μετακόμιση του Ίκαρου στη Χαλκίδα. Τέλος μετέφερε τις ευχές απ' τους παίχτες του Ίκαρου Χαλκίδας, τονίζοντας πως αν δεν ήταν στη Δράμα (για τον χθεσινό αγώνα με τον ΚΑΟΔ), θα ερχόντουσαν στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Στην πρώτη πίτα το τυχερό φλουρί έπεσε στον Σ.Φ.Χ. Τρελά Νερά, ενώ στα κομμάτια που μοιράστηκαν στη 2η πίτα, το τυχερό φλουρί έπεσε στον πρόεδρο του ΑΟ Χαλκίς, Βασίλη Ταρνανά.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΓΕΧ και του Γυμναστικού Χαλκίδας και νυν, μέχρι πρότινος, του ΠΑΣ Χαλκίδας, Δημήτρης Τριανταφύλλου ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Άγγελος Γκιόκας.
Τέλος, οι "συνδεσμίτες" της Χαλκίδας, ευχαρίστησαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τον κόσμο, τις διοικήσεις του ΑΟΧ και του Ίκαρου Χαλκίδας, και τα ΜΜΕ (το site eviaportal.gr και την εφημερίδα Αθλόραμα Ευβοίας), ευχήθηκαν καλή επιτυχία και παραμονή στον ΑΟ Χαλκίς και στον Ίκαρο Χαλκίδας και η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι και χορό.

Πηγή: eviaportal.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια: