Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σήμερα (6/2) στην Ελευσίνα με φιλάθλους

Ένα απ' τα πιο κρίσιμα παιχνίδια, θα πραγματοποιήσει ο Ίκαρος Χαλκίδας, σήμερα στην 18:00, στο κλειστό της Ελευσίνας. Η ομάδα της Χαλκίδας, θέλοντας να παραμείνει στην Α1, θα αγωνιστεί με τον Πανελευσινιακό, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.
Ο Ίκαρος, ψάχνει την εκτός έδρας νίκη, που θα τον ανεβάσει λίγο, για να έχει ελπίδες παραμονής. Στις 4 τελευταίες θέσεις, βρίσκονται οι Ηλυσιακός, Πανελευσινιακός και Τρίκαλα, έχοντας από 21 βαθμούς και ο Ίκαρος με 20. Μάλιστα στα Τρίκαλα γίνεται άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι παραμονής, καθώς η τοπική ομάδα, φιλοξενεί τον Ηλυσιακό.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ίκαρου Χαλκίδας, θα πραγματοποιήσει ο Τραβόν Γούντολ. 
Οι διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Θεονάς.
Στις 15:30, θα αναχωρήσει το πούλμαν με τους φιλάθλους, για την Ελευσίνα. Όποιος έχει δηλώσει, αλλά και όσοι δεν έχουν δηλώσει ακόμα, μπορούν να έρθουν και να ακολουθήσουν μαζί με τον Σ.Φ. Χαλκίδας, την ομάδα στην Ελευσίνα.

Για το σημερινό παιχνίδι του Ίκαρου Χαλκίδας με τον Πανελευσινιακό, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε πως… "Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό στην Ελευσίνα. Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και μέσα στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τις αρχές που έχουμε θέσει. Δηλαδή συγκέντρωση στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση"
O Ιβάν Άσκα από την πλευρά του τόνισε. "Ξέρουμε καλά την δυναμικότητα της Ελευσίνας, καθώς μας είχε νικήσει στο “σπίτι” μας στον πρώτο γύρο. Είναι μια ομάδα με λύσεις σε κάθε θέση, οπότε για μας θα είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψουμε στα βασικά της στελέχη να βρουν καλό ρυθμό. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ στην επίθεση, ώστε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές μας επιλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: