Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

2 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ;

Τελικά συνειδητοποιούμε (για πολλοστή φορά) ότι στο δήμο Χαλκιδέων είναι ανάποδοι. Στο ΔΑΚ Χαλκίδας, υπάρχουν λυόμενες κερδίκες, οι οποίες θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το κόσμο στο κλειστό Κανήθου και στους αγώνες της Α1. Ο Ίκαρος Χαλκίδας που τις είχε ζητήσει, είχε πάρει αρνητική απάντηση απ' το δήμο, με αποτέλεσμα να βάζουν πλαστικές καρέκλες πίσω απ' τη μία μπασκέτα. 
Κι όμως αυτές οι εξέδρες παραμένουν εκεί στο ΔΑΚ Χαλκίδας "Μελίνα Μερκούρη", για να εξυπηρετούν τι; Η μοναδική ομάδα, που έχει σαν έδρα αυτή τη στιγμή το ΔΑΚ, είναι οι ομάδες βόλλεϊ ανδρών και γυναικών του ΟΠΕ Χαλκίδας και η προσέλευση του κόσμου, δεν είναι τόση μεγάλη, ώστε να χρειαστούν και οι λυόμενες κερκίδες. Γιατί λοιπόν δεν κάνουν κάτι, ώστε αυτές οι κερκίδες να ανέβουν στο κλειστό Κανήθου "Τάσος Καμπούρης"; 
Άλλωστε αυτές οι κερκίδες, μπορούν να τοποθετηθούν στο Κανήθου, καθώς τέτοιες λυόμενες κερκίδες υπάρχουν στο γήπεδο του Ηλυσιακού και του Πανελευσινιακού. 
Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ του Ίκαρου Χαλκίδας και του Παναθηναϊκού και το κλειστό Κανήθου, θα είναι για άλλη μια φορά γεμάτο (αν και σε κάθε αγώνα έχει όρθιους στο Κανήθου). Ευελπιστούμε να το δουν αυτό στο δήμο Χαλκιδέων, διαφορετικά οι εκλογές είναι κοντά και όλα αυτά θα γυρίσουν εναντίων τους. 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dioti oi luomenes skales eine o tropos o opois aneveneis stis pano eksedres....kai deuterwn den eine se toso kalh katastash gia to gupedo ths kanhthou....epishs pisteuw pos i omada i kapios armodios tha borouse na apofasish gia extra eksedres kai oxi o sindesmos...opws lete se tetiou idous agones opos gia paradigma ikaros-olubiakos akomh kai na uphrxan oi eksedres autes tha uphrxan eksisou polloi orthoi.

Chalkida Fans G-3- είπε...

Φυσικά και υπάρχει είσοδος για να ανέβεις στης υπόλοιπες εξέδρες χωρίς τις λυόμενες. Όλοι όσοι έχουν πάει στο ΔΑΚ το γνωρίζουν αυτό. Δεν αποφασίζουμε σαν σύνδεσμος ένα σχόλιο κάνουμε. Η ομάδα τις έχει ζητήσει και δεν το έχει δεχτεί ο Δήμος.