Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

0 SOLD OUT Ο ΑΓΩΝΑΣ "ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" (2/2)

Η διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ανακοινώνει επίσημα το "SOLD OUT" των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της ομάδας μας και του Ολυμπιακού.
Παρακαλεί δε, όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν έχουν εισιτήριο του αγώνα να μην προσέρχονται στο κλειστό της Κανήθου, για λόγους ασφαλείας.
Επίσης παρακαλεί αντίστοιχα όλους τους κατόχους των εισιτηρίων του αγώνα και των καρτών διαρκείας να έρθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς από την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι άνθρωποι του ΙΚΑΡΟΥ ευχαριστούν για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα της πόλης μας.

H Διοικούσα επιτροπή του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει για τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας που θα έρθουν με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας, μπορούν να έρθουν χωρίς εισιτήριο, καθώς η είσοδος είναι δωρεάν. Μόνο γι αυτούς που θα κάτσουν στην οργανωμένη εξέδρα των Χαλκιδαίων και θα εμψυχώνουν την ομάδα με συνθήματα. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης ατόμων, προτεραιότητα έχουν όσοι έρχονται με τους οργανωμένους σε κάθε παιχνίδι. Τα κριτήρια για την προσέλευση των φιλάθλων είναι αυστηρά, γι αυτό διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΦΧ, πατώντας την παρακάτω εικόνα.

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ PARKING ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΕΙΣΟΔΟ, ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ. 


Πατήστε την παραπάνω εικόνα και διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Φ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: