Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

0 ΑΟΧ 2-0 ΕΑΠ: Δε θέλει να πέσει!

Τεράστια εμφάνιση με πολλή ψυχή και πάθος από τους παίχτες του ΑΟ Χαλκίς, οι οποίοι χθες νίκησαν την Ένωση Απόστολου Παύλου, με σκορ 2-0, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Παναγιώτη Τοκπασίδη, μπήκε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό στο παιχνίδι αποφασιστικά και κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να πλησιάσει πάλι στους 2 βαθμούς διαφορά τη θέση παραμονής.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, επιχείρησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, πιέζοντας ψηλά και συνεχώς τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να κάνουν αρκετά λάθη. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας ήταν κυρίως από στημένες φάσεις με κύριους εκφραστές τον Ναουμίδη και τον Τσουπεή, χωρίς όμως να βρουν στόχο.
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν ένας μονόλογος για τους παθιασμένους ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, αφού απείλησαν αρκετές φορές την εστία των φιλοξενούμενων με τον Τσαλμά, τον Βαλκάνο και τον Γκαράνη χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Στο 68' ο εξαιρετικός Τσατσαρώνης έκανε μία κούρσα από τα αριστερά περνώντας 3 ποδοσφαιριστές των αντιπάλων και αφού μπήκε στην μεγάλη περιοχή πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκαράνη, ο οποίος με τριπλή προσπάθεια και αφού πρώτα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ για τον ΑΟΧ. Η Ένωση Απόστολου Παύλου απείλησε στο 75' όταν ο επιθετικός της βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο τερματοφύλακας μας Ντουμάνης ήταν σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν. Στο 92' μετά από συνεχή πίεση των επιθετικών μας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Βαλκάνος πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, κατάφερε να σκοράρει, να κάνει το 2-0 και να δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 16 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Λάρισα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Δωτιέα στις 15:00. Ο αγώνας είναι δύσκολος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Δωτιέας είναι στην 7η θέση με 27 βαθμούς και ακολουθεί ο Ρήγας Φεραίος με 24, ο οποίος είναι στην θέση παραμονής. Κάτω απ' τη ζώνη ακολουθούν η Νάουσα με 23 βαθμούς και ο ΑΟΧ με 22, όσους έχει και ο Μαχητής Τερψιθέας. Ο Δωτιέας θα τα δώσει όλα, καθώς αν ηττηθεί απ' τον ΑΟΧ, μπαίνει σε περιπέτειες, ενώ αν ο ΑΟΧ κάνει διπλό μέσα στην Αγιά, τότε οι ελπίδες παραμονής θα είναι μεγάλες, καθώς μετά θα παίζουν 2 θέσεις που θα διεκδικούν όλες αυτές οι ομάδες. Ευελπιστούμε στο διπλό του ΑΟΧ, που θα του δώσει τεράστιες ελπίδες παραμονής.

ΑΟ Χαλκίς: Ντουμάνης, Αυλωνίτης (44′ Κηρύκος), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Πέτσης, Βαλκάνος, Τσουπεής, Τσαλμάς (70′ Μπαλαμπάνης), Γκαράνης (87′ Νικολάου)
ΕΑ Παύλου: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Ηλιάδης Γ., Γεωργίου, Σαρηγιαννίδης (46′ Αργυρόπουλος), Βούλγαρης, Ελευθεριάδης, Καφές (62′ Σπανός)


ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Α.Ο.Χαλκίδας-Ένωση Απ.Παύλου 2-0 από LAMIASTARGR


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


















Το 1-0 και οι πανηγυρισμοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: