Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

0 ALL STAR GAME 2014 ΧΑΝΙΑ: Η μέρα των νέων

Ο αγώνας νέων και ο διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων των νέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην πρώτη μέρα του All Star Game 2014, στα Χανιά. Οι Young Stars επικράτησαν με 82-77 των Rising Stars και αναδείχθηκαν νικητές στο All Star Game ΟΠΑΠ των Νέων.
Από τον Ίκαρο Χαλκίδας, αγωνίστηκαν στην ομάδα των ηττημένων (Rising Stars) ο Τολιόπουλος και ο Μπέμπης, οι οποίοι έβαλαν 4 και 5 πόντους αντίστοιχα. Απ' την νικήτρια ομάδα, Young Stars, αγωνίστηκε ο Χαλκιδαίος και παίχτης του Ίκαρου Χαλκίδας, Νίκος Περσίδης.

Στο διαγωνισμό τριπόντων νέων, ο Τολιόπουλος του Ίκαρου Χαλκίδας, έφτασε στον τελικό και βγήκε 3ος, ενώ την έκπληξη έκανε Ο Παναγιώτης Ζανιδάκης, του Γενικού Λυκείου Νέας Κυδωνίας Χανίων, κερδίζοντας το διαγωνισμό. Ο νεαρός μαθητής/παίκτης κέρδισε τα αστέρια της Basket League ΟΠΑΠ στο φετινό All Star Game και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αντίστοιχο διαγωνισμό των Ανδρών, που θα γίνει αύριο (08/03) και πάλι στο κλειστό του Κλασιδού, στα Χανιά.
Στον τελικό συγκέντρωσε 14 πόντους, τη στιγμή που ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη είχε 13 και ο Βασίλης Τολιόπουλος του Ίκαρου Χαλκίδας 12. Αμέσως μετά, στις δηλώσεις του που μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, εμφανίστηκε πανευτυχής για τη νίκη του και την αφιέρωσε στην κερκίδα, δείχνοντας τον κόσμο.
Στα προκριματικά, οι συμμετέχοντες συγκέντρωσαν τους παρακάτω βαθμούς: Βασίλης Τολιόπουλος (Ίκαρος Χαλκίδας) 14, Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος) 13, Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ) 9, Νίκος Χουχούμης (Πανελευσινιακός) 13, Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης) 14, Γιάννης Χατζηνικόλας (Κηφισιά) 12 και Παναγιώτης Ζανιδάκης (Γενικό Λύκειο Νέας Κυδωνίας Χανίων) 14.


RISING STARS 77-82 YOUNG STARS
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπαπέτρου, του Ολυμπιακού. Αμφίρροπος ήταν ο αγώνας από την έναρξή του, με τους Young Stars να αποκτούν διαφορά τεσσάρων πόντων στο 6’ (10-14), προβάδισμα που διατήρησαν έως το δεκάλεπτο (21-22). Βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια (διαδοχικά τρίποντα από τους Μπέμπη, Οικονομόπουλο) οι Rising Stars απέκτησαν τα ηνία στο ματς (27-22), η απάντηση ωστόσο ήρθε τάχιστα από τους Young Stars με την… υπογραφή του Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, βάζοντας με άνεση την μπάλα στο καλάθι, «έγραψε» το 33-37 στο 18’, για να κλείσει το ημίχρονο στο 35-37. Με σερί 3-10, μετά το 39-39 στο 21’, οι Young Stars απέκτησαν «αέρα» επτά πόντων (42-49), με τους Rising Stars να πλησιάζουν με γκολ φάουλ του Λιάπη (45-49). Γρήγορα, όμως, η διαφορά «άνοιξε» εκ νέου (45-54), η οποία έπιασε τη μέγιστη τιμή, τους 13 πόντους, στο 32’ (51-64). Οι Rising Stars έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επανακάμψουν, μείωσαν αρχικά στους τέσσερις πόντους (66-70), έχοντας κύριο εκφραστή τον Αγραβάνη, και στην πορεία στους τρεις (77-80), με… έξτρα βοήθεια από τις μασκότ του Ολυμπιακού, του Κολοσσού Ρόδου, του Παναθηναϊκού και του Ρεθύμνου, το έργο τους, ωστόσο, περιορίστηκε εκεί!

Διαιτητές: Μάλαμας, Χαραλαμπάκης, Μπορμπαντωνάκης.
Rising Stars (Μανωλόπουλος, Μυκονιάτης): Μποχωρίδης 10, Χουχούμης, Τολιόπουλος 4, Χριστοδούλου 8, Φακοπουλίδης 2, Σκανδάλης 3 (1), Μπέμπης 5 (1), Λιάπης 3 (1), Μήτογλου 8, Κώττας 6, Χαραλαμπόπουλος 5, Αγραβάνης 20 (1), Οικονομόπουλος 3 (1).

Young Stars (Μαρμαρινός-Παπαχατζής): Σλαφτσάκης 4, Σταμάτης 11 (2), Κόνιαρης 3 (1), Πουλιανίτης 2, Ρεκουνιώτης 10, Παπαπέτρου 17, Σπυρόπουλος 2, Σπυριδωνίδης 7 (1), Χατζηνικόλας 2, Διαμαντάκος 15, Βεζένκοφ 7 (1), Περσίδης, Ξυλάκης 2.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων Νέων του All Star Game και θα συμμετέχει αύριο στον τελικό καρφωμάτων.

Πηγή: eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: