Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

4 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΟΧ: 2 εισιτήρια για τον αγώνα ΑΟΧ - ΕΑΠ

Οι διαγωνισμοί του Α.Ο. Χαλκίς συνεχίζονται! 

ΔΥΟ Τυχεροί που θα στείλουν SMS συμμετοχής στον διαγωνισμό "Πάμε Βραζιλία" έως και την Παρασκευή 7/3/14 στις 8.00 το απόγευμα, θα κερδίσουν μετά από κλήρωση, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για το παιχνίδι της Κυριακής 9/3/14 μεταξύ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και Ε.Α. Παύλου, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας! 

Πληκτρολογήστε ΑΟΧ, κενό, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το μήνυμα σας στο 54822 για να συμμετάσχετε τόσο στη κλήρωση για τα 2 δωρεάν εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, όσο και για ένα ταξίδι στη Βραζιλία, για να δείτε από κοντά αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014.

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν το βράδυ της Παρασκευής μέσω facebook, twitter και SMS! 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ 2 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 5€...Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...ΤΑ 10€ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 5€ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 5€ ΠΑΡΑ 500 ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 10€...ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ.

Chalkida Fans G-3- είπε...

Ο νόμος της ΕΠΟ για την Γ' Εθνική είναι να έχουν τα εισιτήρια 10 ευρώ. Δεν είναι θέμα διοίκησης ΑΟΧ αλλά ΕΠΟ. Δυστυχώς όμως το στάδιο της Χαλκίδας είναι μικρό και δεν υπάρχουν άλλες θήρες ώστε ο κόσμος να εξυπηρετηθεί με 5 ευρώ. Κάτι θέλαμε να κάνουμε με το μικρό πεταλάκι, αλλά δεν το δέχτηκαν.