Σάββατο 19 Απριλίου 2014

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: 1οι στο 9ο τουρνουά ΕΛΚΕΑΠ οι Παίδες, στον τελικό που δεν ολοκληρώθηκε οι Νέοι

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Παίδων του ΑΟ Χαλκίς, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο 9ο τουρνουά ποδοσφαίρου ΕΛ.Κ.Ε.Α.Π. στην κατηγορία των παίδων.
Τερματίζοντας 1ος στον όμιλο, αφήνοντας πίσω του τον Πανιώνιο, τον οποίο και κέρδισε 3-2, τον Παπάγου και τον συμπολίτη ΠΑΟ Κανήθου, κέρδισε στον τελικό την ομάδα του Πελοπίδα Θηβών, στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1. 
Τα πέναλτι για την ομάδα μας πέτυχαν οι Βελλής, Κουρτίδης, Πολυκαρπίδης και Στούπας, ενώ ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Πολυκαρπίδης απέκρουσε και ένα πέναλτι.

Αποτελέσματα:
ΠΑΟ Κανήθου 0-2 ΑΟ Χαλκίς [Ντουρμάς, Ματράκας]
ΑΟ Χαλκίς 3-2 Πανιώνιος [Καρυστινός (2), Ματράκας]
ΑΟ Χαλκίς 2-3 Παπάγου [Ντουρμάς, Καρυστινός]
ΑΟ Χαλκίς 1-1 Πέλοψ Θήβας (πεν: 4-2)

Η ομάδα Νέων του ΑΟ Χαλκίς, έφτασε στον τελικό του τουρνουά με αντίπαλο την Καλλιθέα, σε ένα τελικό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το σκορ στη κανονική διάρκεια ήταν 3-3 και το παιχνίδι έφτασε στα πέναλτι. Τα αίματα όμως έξω απ' τον αγωνιστικό χώρο άναψαν και δημιουργήθηκαν επεισόδια που προκλήθηκαν από γονείς ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει η διοργανώτρια αρχή να εκτελεστούν τα πέναλτι και ο τελικός να λήξει άδοξα χωρίς νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: