Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

0 ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-3 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ξέσπασε στα Τρίκαλα

Μεγάλη νίκη, παρόλο τον υποβιβασμό της, πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στα Τρίκαλα, κερδίζοντας τον πολύ δυνατό και ψηλά στη βαθμολογία, ΑΣ Τρικάλων, με σκορ 2-3. Μάλιστα η ομάδα της Χαλκίδας, στο 58' ήταν μπροστά με 0-3.
Οι παίχτες της Χαλκίδας, άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Κωνσταντάγκα ενώ στο 45’ ο Βαλκάνος με σουτ έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ αιφνιδίασε και στο 58' με πλασέ ο Κωνσταντάγκας ανέβασε το σκορ στο 0-3. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΣ Τρικάλων, στο τελευταίο του παιχνίδι για φέτος, καθώς θα πραγματοποιήσει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική, είναι να μειώσει στο 81' με κοντινό πλασέ του Τεντολούρη και στο 85' ο Μυργιώτης με φάουλ από πλάγια θέση να διαμορφώσει το τελικό 2-3.
Την επόμενη αγωνιστική, Τετάρτη 21 Μαΐου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί την επίσης υποβιβασμένη Νάουσα. Αν και αδιάφορος ο αγώνας, η ομάδα της Χαλκίδας θέλει τη νίκη, τόσο για γόητρο, όσο και για τυχόν αναδιαρθρώσεις της κατηγορίας, να διεκδικήσει τη θέση που είναι ακριβώς κάτω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήδη έχουν αρχίσει πολλές ομάδες και στέλνουν επιστολές στην ΕΠΟ, για τη φετινή διεξαγωγή της Γ' Εθνικής και τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ( Τάσος Μπεριτζάς): Ρουσιαμάνης (λ.τρ.65’ Ψωμιάδης), Φορτούνης, Ηλίας Α., Λουιζίδης, Πάτρας (46’ Χαλιμπάκης), Στάμος, Σακελλαρίδης, Μυργιώτης, Ιωαννίδης, Τεντολούρης, Μπαλτιμάς (75’ Κλαπανάρας). 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης (83’ Μπάρδης), Κοροβέσης, Αυλωνίτης, Καράμπας, Ναουμίδης (85’ Τσεκούρας), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Κωνσταντάγκας (66’ Τόλης), Γκαράνης, Νικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: