Σάββατο 31 Μαΐου 2014

0 ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!

Από νέες σελίδες χορτάσαμε τα τελευταία χρόνια! Το 2009-10, νέα σελίδα με άνοδο στη Δ' Εθνική. Σε κάθε συνέλευση ακούγαμε για νέα σελίδα και νέα σελίδα. Το 2013 είπαμε πάλι "νέα σελίδα" και επιστροφή στη Γ' Εθνική. Το 2014, γυρίζουμε 5 χρόνια πίσω.
Ο ΑΟ Χαλκίς, η μεγαλύτερη ομάδα της Χαλκίδας και της Εύβοιας, δεν στηρίχθηκε από την ίδια της την πόλη και επέστρεψε στο τοπικό. Έμεινε μόνος ο Βασίλης Ταρνανάς (οικονομικά). Στις συνελεύσεις κανένας επιχειρηματίας δεν δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, έστω στο ελάχιστο. Η δημοτική αρχή (πρώην πλέον) δεν βοήθησε ούτε στο ελάχιστο.
Μία μεγάλη πόλη, χωρίς γήπεδο με μία ομάδα που κάθε χρόνο αφήνεται όλο και περισσότερο στο έλεος του θεού. Αυτή τη Χαλκίδα θέλουμε; Αυτός είναι ο αθλητισμός. Ευθύνες δεν έχει η διοίκηση για τον υποβιβασμό του ΑΟΧ, αλλά ευθύνεται ΟΛΗ Η ΧΑΛΚΙΔΑ! Ο κάθε επιχειρηματίας  που όταν η ομάδα θέλησε μια μεταγραφή για να μείνει στη Γ' Εθνική, κανένας από ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ δεν πλησίασε να βοηθήσει την ομάδα. Έχουμε συνηθίσει αυτή την ομάδα να την πεθαίνουμε και να την ανασταίνουμαι. Διότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτή τη πόλη που είναι δίπλα στην ομάδα.
Να ξέρετε κάτι! Όταν θα έρθει η στιγμή (θα έρθει να το ξέρετε) που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ανέβει ψηλά και τότε όλοι ξαφνικά εσείς θα είστε ΧΑΛΚΙΔΑΡΕΣ. Προς το παρόν συνεχίζουμε όσοι συνεχίζουμε και από εκεί και πέρα, το γήπεδο είναι ανοιχτό για όλους... Αλλά θα ήμαστε κι εμείς εκεί που πιστεύαμε και στηρίξαμε την ομάδα στα άσχημα για να ειστε δίπλα της στα καλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: