Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

0 ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΑΟΧ

Σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο είναι αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Χαλκίς. Η ιστορικότερη ομάδα της Χαλκίδας και της Εύβοιας, αντιμετωπίζει εδώ και 2 χρόνια ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα το οποίο αυτή τη στιγμή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό της στο τοπικό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Οι διοικούντες αδυνατούν να συνεχίσουν μόνοι τους, καθώς τα χρήματα που διαθέτουν είναι λίγα και η βοήθεια καμία. Δύσκολα ο ΑΟΧ θα πρωταγωνιστήσει στο Α1 τοπικό Ευβοίας, αν δεν βρεθούν σύντομα άνθρωποι που θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Ίσως και η ομάδα να μη συνεχίσει.
Η ομάδα της Χαλκίδας κατά βάση υποβιβάστηκε λόγω του ότι πέρσι, δεν βρέθηκε κανένας να βοηθήσει την ομάδα, πριν κατέβει στη Γ' Εθνική. Ο Ταρνανάς "στέρεψε" οικονομικά και οι μόνες βοήθειες ήταν χορηγίες.
Το σήμερα είναι δύσκολο. Αν κατέβει η ομάδα με τα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση, δεν θα μπορέσει να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Το μόνο που ευελπιστούμε είναι μέσα στις προσεχές μέρες να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Αλλιώς θα επιστρέψουμε στα πέτρινα χρόνια που είχαν ξεκινήσει πριν 10 χρόνια.
Είναι απογοητευτικό σε μια πόλη 120.000 κατοίκων να μην μπορεί να σταθεί μία ποδοσφαιρική ομάδα. Κανένας δεν βρέθηκε πέρσι να βοηθήσει. Κανένας δεν βοήθησε οικονομικά το Γενάρη για να γίνουν 1-2 μεταγραφές ώστε να μην έπεφτε η ομάδα. Και αν κάποιοι μας πουν ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τότε γιατί δεν πιάνει χωριά στη Γ' Εθνική που έχουν πληθυσμό το 1% της Χαλκίδας που όχι μόνο παρέμειναν κατηγορία αλλά θα συνεχίσουν δυναμικά και τη νέα σεζόν. Κάποιες άλλες ομάδες ανέβηκαν και Β' Εθνική και είναι πολύ μικρότερες από τη Χαλκίδα (σε πληθυσμό).
Η Συντονιστική Επιτροπή της Γ' Εθνικής συνεχίζει τον αγώνα της, ώστε κάποιες ομάδες, μέσα σε αυτές και η Χαλκίδα, να μην υποβιβαστούν και να συνεχίσουν στη Γ' Εθνική, καθώς στο φετινό αυτό πρωτάθλημα, από τη μέσα της βαθμολογίας και κάτω, οι ομάδες υποβιβαζόντουσαν. Όμως αυτό είναι δύσκολο σενάριο, καθώς η ΕΠΟ δεν έχει μπει σε καμία διαδικασία συζήτησης.
Ο ΑΟΧ συνεχίζει τοπικό. Επιστρέφει 5 χρόνια πίσω. Αν αυτή τη φορά δεν βρεθούν όχι ένας, αλλά παραπάνω "Ταρνανάδες", για να μην επιστρέφουμε κάθε 5 χρόνια τοπικό, τότε θα συμβιβαστούμε όλοι στο γεγονός ότι μία πόλη 120.000 κατοίκων, έχει μια ομάδα που απλά επιβιώνει στο τοπικό πρωτάθλημα. Ποιοι θέλουν τέτοιον ΑΟΧ; Ποιοι θέλουν τέτοια Χαλκίδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: