Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

0 ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΟΧ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Σε μία πόλη 120.000 κατοίκων, δεν είναι δυνατόν η ομάδα της πόλης να είναι σε οικονομικό αδιέξοδο και κανένας, έστω και λίγο, να μη μπορεί να βοηθήσει. Τα ψέμματα έλειωσαν! Η τωρινή διοίκηση, η οποία έχει δηλώσει πως είναι οικονομικά αδύναμη να βοηθήσει, έστειλε επιστολές σε επιχειρηματίες και στο νέο δήμαρχο της Χαλκίδας, Χρήστο Παγώνη, προσκαλώντας τους στη σημερινή κλειστή συνέλευση.
Σε μία συνέλευση που θα συζητηθούν τα θέματα λειτουργίας της ομάδας αλλά και το οικονομικό, θα πρέπει να παρευρεθούν όσοι αγαπάνε τον ΑΟ Χαλκίς και όσοι θέλουν να βοηθήσουν. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα σημείο που δεν είναι σίγουρη όχι μόνο αν πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΠΣ Ευβοίας, ώστε να επιστρέψει στη Γ' Εθνική, αλλά και αν θα κατέβει. Ο ΑΟΧ βρίσκεται σε εποχές προ δεκαετίας (2004), όταν από τη Γ' Εθνική λόγο οικονομικών προβλημάτων δεν συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα. 10 χρόνια ξανά στο ίδιο πρόβλημα με τις ίδιες συνθήκες.
Ευελπιστούμε ότι κάποιοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της τωρινής διοίκησης και να δώσουν το παρόν στη σημερινή κλειστή συνέλευση, όπως οι Τανισκίδης, Κολτσιδόπουλος, Αλιμπινίσης και Τερτίπης, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Είναι κρίμα αυτή η ιστορική ομάδα της Χαλκίδας και της Εύβοιας, να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της. 
Ο ΑΟ Χαλκίς είναι μεγάλος και σήμερα θα αποδείξει η πόλη και ο δήμος, αν αγαπάει και θέλει μια ομάδα στη Χαλκίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: